Barza decide ce religie vom avea in viata aceasta.
Daca in cazul lui Ray il lasa la alta familie acum era la coada la pupat moaste sau se arunca in aer pe undeva.
Creștinismul este opus celorlaltor religii. Creștinismul spune că trebuie să Îl iubești pe Dumnezeu mai mult decât pe familia ta. Un creștin ar fi fericit alături de Dumnezeu indiferent de ce alți oameni sunt de asemenea cu Dumnezeu.
În plus, dacă iubești pe cineva, te rogi pentru persoana respectivă, faci tot posibilul ca acea persoană să primească și ea viață veșnică.
Daca spui "ipotetic" inseamna ca ai o ipoteza cum ca Dumnezeu, in zilele noastre, ar cere cuiva sa isi ucida familia. Ipoteza ta este falsa.
Singurul caz cand Dumnezeu a cerut acest lucru a fost la Avraam, insa se stie ca in final Isaac nu a fost ucis. Aceasta actiune ne da un exemplu de cum ar trebui sa fie iubirea pentru Dumnezeu, fata de iubirea pentru oameni.
"Caci mila doresc, si nu jertfa" - Spune Domnul in Osea 6:6.
Ca sa spui "ipotetic" trebuie sa poti presupune ipoteza ca fiind adevarata, dar ipoteza ta este falsa.
Vezi islamici precum voi creștini își iubesc zeul mai mult ca viața, iar dacă religia le-o cere sunt gata să-și ucida familia. Pe vremea când eram mai tânăr și prost am intrat într-o sectă
bizară - satanistă - aceeasi sectă neo-nazi pe care mulți useri neintrați încă bine în pubertate, în fine și taică-meu penticostal tradițional știi ce mi-a spus:
"Fiule îmi pare rău pentru tine, dacă am fiind trăit în vechiul testament ar fi trebuit să te omorâm din cauză că așa cerea Dumnezeu."
Serios? Sunteti evrei? Pentru ca legile din VT trebuiau respectate numai de evrei.
Intr-adevar, in Islam exista ideea ca trebuie sa faci ceva ca sa ajungi in Rai. Biblia spune ca nu poti face nimic, doar prin Isus este mantuire, nu prin alte lucruri. In plus, teroristii sunt o minoritate intre toti musulmanii.
A zis ca daca traiati in Vechiul Testament. Eu credeam ca se refera la perioada Vechiului Testament.
Daca Dumnezeu le-a dat porunci si le-a spus ce se intampla daca nu le respecta, de ce ne miram ca Dumnezeu pedepsea atunci cand cineva nu respecta poruncile?
Dumnezeu nu a ales poporul Israel ca sa le dea un trai bun, ci ca sa fie sfinti, asta le spune de fiecare data ("Fiti sfinti").
Nu poti spune asa ceva atata timp cat toti oamenii au aceleasi valori adica toti vor pace femei frumoase bautura buna viata vesnica si fericita sanatate perfecta dreptate si alte lucruri bune.
Nu exista asa ceva in toate religiile. Nu cred ca religiile pagane promovau existenta unui paradis dupa moarte. Iar regulile si ritualurile sunt radical diferite la religiile pagane fata de cele avraamaice. Religiile pagane promovau spiritualitatea si avansarea sufletului in timp ce religiile avraamaice promoveaza materialismul si ignoranta, ideologii practic opuse.
Religiile crestine sunt devieri de la Evanghelie. Cine spune ca e crestin spune ca el traieste dupa invatatura lui Iisus. Cei care spun ca sunt crestini si apartin unei dogme religioase (Ortodoxie, penticostali, catolici, etc.), nu cunosc Evanghelia, pentru ca daca ar cunoaste-o ar renunta la acea religie in secunda doi. Religia individului este legata de spatiul in care se naste, dar alegerea Evangheliei este la indemana oricui de pe Tera, si fiecare este liber sa aleaga orice, inclusiv religia satanista.
In momentul in care crestinul a ajuns in rai nu poate decat sa se bucure ca a scapat de "iubita" care a ajuns in iad deoarece aleasa lui era de fapt o pramatie care facea toate relele
Tot ce am scris mai sus sunt niste pareri, parerile mele si e bine sa le luati ca atare - ele nu exista in Evanghelie deoarece apostolii nu au stiut ca un crestin ar putea sa-si puna asemenea intrebari
Bossa100000 întreabă: