anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toate întrebările de la categoria asta sună așa?
De ce ateii [ce vreți voi]?

22 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

De ce nu?

| Sn4k3 a răspuns:

Pentru ca inteligenti.

| sofisis a răspuns:

De ce tu, ca e haios laughing)

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Pentru ca sunt fascinati de lumea ateilor.

| mentholinks a răspuns:

Cred ca in subconstient atat ateii cat si crestinii care pun intrebari pe aici o fac doar din plictiseala si sa se mai bage si ei in seama, sa starneasca conflicte, intrigi, sa atraga atentia.

| AC4S4 a răspuns:

Exemplele valide date de tine provin de la o singura persoana.
Probabil ca acea persoana are un fix cu "De ce ateii?".

| anonim_4396 explică (pentru AC4S4):

Și celelalte tot asta întreabă dar formulat puțin diferit ))

| AC4S4 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca fiecare "tabara" se bombardeaza intre ele cu intrebari.
Daca vrei sa insinuezi ca aceasta categorie este monotona, ca se intreaba cam aceleasi lucruri, ai dreptate.
Exista, dupa cum am zis, doua "tabere" care tot intreaba : "De ce ateii/crestinii?", "Dar ateii/crestinii?". Mai sunt si intrebari puse ironic ("E pacat sa?"). Sunt useri pasionati de toate religiile, culturile si fac o salata din toate ("Nostradamus/Baba Vanga au avut un dar de la Dumnezeu?", "Neale Donald Walsch chiar a vorbit cu Dumnezeu?" - Intrebare pusa tot la cateva zile acum cateva luni).
Intrebarile la aceasta categorie nu se pun pentru a afla ceva. Ci pentru a dezbare (sau in cazul altora - a te certa) cu cineva un subiect.

| JackR a răspuns:

Pentru ca pot.winking

| anonim_4396 explică (pentru Nilsson):

ăla e o cauză pierdută, eu nu mai citesc ce scrie

| suntserios a răspuns (pentru Nilsson):

Tu realizezi ca RAY asta face spam aici doar sa ajunga nr 1... ma rog, facea, ca acum a ajuns.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru suntserios):

Credeam că doar eu gândesc aşa laughing.

| suntserios a răspuns (pentru AlexDarius3):

E destul de clar ce face. Pune întrebări fără rost la care răspunde de 4-5 ori tit el minim. Și nu este intrebare unde sa nu dea răspunsul împărțit în 2-3 raspunsuri

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

A dat și în 12laughing))

| Nilsson a răspuns:

Ca sa iti raspund la intrebare, daca nu s-ar perinda ateii pe aici nu ar fi intrebari care li se adreseaza.
Am mai spus-o si o repet, ateul nu are ce cauta la categoria Religie decat in situatia in care urmareste sa o schimbe pe a altora.
Cand un crestin pune o intrebare legata de acest subiect si raspunsurile vin in cea mai mare parte de la atei si sunt ceva de genul "pentru ca nu exista" e inevitabil sa nu apara contrareactii din partea crestinilor.

| anonim_4396 explică (pentru Nilsson):

La fel de mult mă deranjează și alea cu ''de ce creștinii''

| Lostlyric a răspuns:

Pentru ca suntem multi.

| AlexDarius3 a răspuns:

I-a copiază câteva din alea şi scriele aici că eu nu prea găsesc sad.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Wow, rapid ai fost.

| AlexDarius3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmm... Aşa e mentalitatea pe la categoria asta, altfel nu înţeleg. Cum spune şi userul cu numele Elohimul sunt puse din plictiseală. Să fim sinceri, uni au crescut cel mai mult în rank aici doar făcând spam la categoria asta.