| RAY a întrebat:

De ce tot mint unii, asa e crestineste? Asa cred ei ca aduc omul la credinta prin minciuni si atacuri la adresa stiintei?
Ma deranjeaza minciuna lui nilsson, eu niciodata nu am afirmat ca big bang a aparut singur, in fapt mereu am spus ca ceva a cauzat acel big bang, niciodata nu am spus ca din nimic a aparut ceva sau ca big bang a creat ceva

7 răspunsuri:
| Steregoi a răspuns:

Ray a scris in intrebare: "Ma deranjeaza minciuna lui nilsson eu niciodata nu am afirmat ca big bang a aparut singur, in fapt mereu am spus ca ceva a cauzat acel big bang, niciodata nu am spus ca din nimic a aparut ceva sau ca big bang a creat ceva". Vezi ca in felul acesta ajungi la Dumnezeu. Universul a fost cauzat de ceva etern si fara inceput.

| RAY explică (pentru Steregoi):

Tu iar interpretezi si scrii aiureli

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Inteleg ca tu astepti sa-ti spuna oamenii de stiinta toate cum sunt si mai ales teoriile lor limitate despre trecutul foarte indepartat. Poti sa astepti mult si bine Ray. N-o sa-ti ajunga viata asta si tot limitat vei ramane si vei ajunge in pamant in felul acesta. Mi s-a scarbit sa-i tot astept pe oamenii de stiinta sa-mi spuna si cand e cel mai optim sa merg la wc.

| RAY explică (pentru Steregoi):

Si ma rog tu cunosti totul, de ce te folosesti ma de stiinta

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Stiinta omului e la degetul meu mic. Cunostinta despre Dumnezeu e mult superioara oamenilor de stiinta. Dar asta nu inseamna ca stiinta practica a omului e de neglijat. Nu pretind ca stiu totul dar stiu ce-i poate capul omului si limitele lui.

| Mircea08 a răspuns:

Observ ca va preocupa o parere a oamenilor de stiinta, am spus o parere deoarece nici ei ni stiu nimic in legatura cu aparitia universului. Ganditi-va un pic, nimicul poate exploda? mai degraba explodeaza mamaliga romaneasca! iar daca ar fi fost o explozie, inaintea ei ar fi fost ceva, enargie sau materie, iar daca acestea existau de unde au aparut? Tot de acolo de unde a aparut universul?

| RAY explică (pentru Mircea08):

E clar ca habar nu ai de fizica, cica un nimic explodeaza