| 4inel a întrebat:

De ce TPU incurajeaza pe cei care ataca Crestinii Evanghelici?

Răspuns Câştigător
| afksbhbaws a răspuns:

Ai mare dreptate! soimos merita exclus de pe TPU. Ataca excesiv crestinii cu erezii. Te sustin!

16 răspunsuri:
| ateu123 a răspuns:

TPU vrea ce vrem cu totii banii iar TPU nu va bana pe toti ateii pentru ca categoria asta ar disparea si o parte din clikurile care le aduc banii luna de luna nu observi ca categoria asta si dragostea sunt foarte populare daca lear interzice si ar bana orice individ ar da faliment, eu unu sunt pentru exprimare libera daca asta inseamna sasi jigesc amicul imaginar asta e http://liber-cugetatorii.blogspot.com/

| alabalaportocala2011 a răspuns (pentru ateu123):

Este f interesant bolgul respectiv

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Cine este pe TPU.ro creștin evanghelic sau cum trebuie să se numească adeptul BISERICII EVANGHELICE CREȘTINE?
Dar cine atacă în particular, pe creștinii adepți ai bisericii evanghelice?

| 4inel explică:

De exemplu :
soimos
http://forum-anti-christi.foru
mers.ro

| 4inel explică:

TPU nu a luat nici o masura impotriva lui "soimos" care in permanenta are mesaje denigratoare la adresa crestinilor, in deosebi cei Evanghelici.
Intrebarile lui nu suna a unui om curios care nu cunoaste raspunsul la intrebare ci mai degraba afirmatii denigratoare si injurii.
Studiati profilul si veti vedea.

| Allrc24 a răspuns (pentru 4inel):

Exact. soimos e sustinut. de fiecare data cand puneam o intrebare legata de el pe forul si prin care demosntram ca minte cu nerusinare si scrie numai o parte din citate, imi era stearsa intrebarea.a fost nevoie de 8 intrebari trimise sa imi apara una. vom lupta pana la final. ROMANIA CRESTIN-ORTODOXA. soimos daca nu-i convine sa plece la rudele lui jidovesti in israel.sinagoga a satanei

Răspuns utilizator avertizat
| 4inel explică (pentru lolosaurus):

Te cred, dar cand iti dai cu parerea nu jignesti pentru ca au nu cred cum crezi tu, asta a fost punctul meu de vedere.
Cei care au facut comentarii nu s-au rezumat doar la niste pareri personale ci pe langa aceste pareri au jignit.
Eu nu folosesc un limbaj ciudat. Daca tu nu crezi ca mine nu te fac: mascarici, incult, ingramadit, fanatic, totalitar, etc.

Toti au dreptul la opinie dar nu jigni.
Trebuie sa fim oameni de bun simt.

Răspuns utilizator avertizat
| afksbhbaws a răspuns (pentru 4inel):

Ai mare dreptate! soimos merita exclus de pe TPU. Ataca excesiv crestinii cu erezii. Te sustin!

| 4inel explică:

Nu mi se pare corect, sunt unii care chiar au nevoie de sfaturi pertinente in domeniu.
Eu as sugera TPU sa se mai introduca o rubrica pentru atei si acolo poate sa-si posteze tote gogomaniile cu privire la evolitie, materialism, critica bibliei, etc. sa vedem cine se duce sa primeasca sfaturile lor.
Asa cum s-a zis, banul e la putere.

Dragi crestini, asa cum a zis si Isus: Matei 5:10 Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! 11 Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni, si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra! 12 Bucurati-va si veseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri.

| 4inel explică:

A fi indiferent intr-o chestiune ca asta este ca si cand ai tolera raul.

Pentru "sebibuinfo" (Unde vezi tu ca incurajeaza? http://www.sebibu.info)

Ce inseamna pentru tine forumul lui ("soimos" http://forum-anti-christi.foru)
Ai cercetat cumva problema si ai vazut ca totul este ok?
Poate nici nu te intereseaza.
Daca taci, sau te faci ca nu vezi, te faci frate cu cel rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca le permite asta si crestinilor evanghelici. Deci, scor egal.

| 4inel explică (pentru anonim_4396):

Unde ai vazut tu un crestin evanghelic sa jigneasca pe cei care nu cred ca el?

Acelas lucru ti-l spun si tie, poate nu crezi in simboluri dar eu inteleg ce vad.
In josul imagini tale sta scris ca tu sustii libertatea pe internet; Libertate nu inseamna sa indrepti tu pusca aia spre mine. Am dreptate?

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4inel):

Ce treaba ai tu cum inteleg eu libertatea? Pot sa indrept spre tine si tunurile aflate pe HMS Belfast, atata timp cat nu-ti fac rau.
Am vazut destui pretinsi crestini cu atitudine de doi lei, sunt satul. Pe site-ul asta nu cunosc decat 2 useri cu adevarat crestini, restul sunt doar niste mascarici, care in loc sa-si vada in liniste de mantuirea sufletului recurg la cuvinte ofensatoare cautand sa-si impuna pdv-ul. Deci, daca te consideri crestin adevarat, de ce te complaci in dispute care sunt in totala contradictie cu crezul tau?

| 4inel explică (pentru anonim_4396):

Eu nu te-am invitat sa-ti dai tu cu parerea la problema mea.
Eu nu am facut pe nimeni mascarici.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 4inel):

Atunci, tine-ti gura, si nu te mai lansa in afirmatii la adresa mea, ca nu esti judecatorul meu suprem!