Domnul Isus Hristos privit prin ochii curati ai lui Dumnezeu este vazut ca fiind Creatorul a tot ce exista, a tot ce se vede sau nu se vede, a celor care sunt in ceruri sau pe pamant.
Ca sa ne bucuram de viata care a o avem, dar nu toti care traiesc chiar traiesc multi sunt mortii putini sunt vii metaforic desigur, din discutile de ieri cu tine ai observat ca in viata e important orice lucru dar cu limita sa nu devi obsedat de un lucru si ai grija de familia ta, sanatatea ta, banii, pasiunii, meseria ta etc
in concluzie traim pe pamant ca sa ne bucuram de viata
Vreo forta de atractie
Ti-am mai zis ca Pamantul s-a format ca urmare a ciocnirii a 2 planete, de unde a rezultat luna (altfel de unde a aparut?) si inclinarea axei, si ti-am zis si exemplul cu bilele: arunca niste bile intr-o cutie si o sa se miste pana isi gasesc locul. Bine, e diferenta intre cutie si spatiu, dar e exemplu.
Uau, am o fana :> sau un fan, totusi, cred ca fana. Ti-ai facut cont doar pentru a ma intreba asta.
http://i.imgur.com/Ur5bS.jpg
Le-a creat dumnezeu. Nu? Doar ne sunt de mare folos, mai ales cele din exteriorul Sistemului Solar, si stelele, acelea mari, care doar infrumuseteaza cerul noaptea, ne sunt de mare folos, http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Star-sizes.jpg http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/la_steaua.htm si care sunt atat de dense, unele, ca o masura mica din materia lor ar cantari cateva tone, nici nu se pot forma planete in jurul stelelor noi, vez' de treaba.
Deci teoretic tu provi dintr-o piatra. Citeste cum suna teoria acum 13.6 mild de ani 2 puncte s-au ciocnit dar de unde au aparut sau ce le-a determinat sa se ciocneasca nu stie nimeni ( dor cred cercetatori ca nu vor sa creada in Creator). Dupa care dupa alte miliarde de ani a inceput pamantul si stelele sa apara... la temperaturi foarte mari ( cine a adaugat temperatura in vid unde nu exista nimic?) dupa care dupa alte miliarde de ani s-au acumulat nori ( de unde nu stie nimeni ) si a plouat pe acest pamant si l-a racit ( bine bine daca nu exista nimic de unde a plouat?) mai departe pe aceasta planeta pe care ploua din nimic apar substante organice ( pe care iar nu stie nimeni cum au aparut. s-au facut si experimente incercand sa creeze viata in vid dar nu s-a reusit) aceste substante organice nu numai ca au aparut dar si evolueaza si devin foarte foarte complexe si rezultatul il vezi astazi o lume plina de ape, plante, animale si oameni. Si noi oameni am evoluat din maimute ( ai vazut recent vreo maimuta sa nasca un om? Ai vazut recent o bacterie sa evolueze intr-un peste sau orice? )
"Si noi oameni am evoluat din maimute ( ai vazut recent vreo maimuta sa nasca un om? Ai vazut recent o bacterie sa evolueze intr-un peste sau orice? )"
Geniule cauta sa vezi in ce consta procesul de evolutie si documenteaza nu vorbi aiurea. Tragi niste concluzii fara sa stii despre ce vorbesti. Evolutia nu se intampla cat ai pocni din degete sau de pe azi pe maine. Fiecare generatie e mai evoluata decat cea precedenta. Genetica ne invata ca fiecare generatie monsteneste cele mai bune gene de la parinti care au mostenit cele mai bune gene de la parintii lor si tot asa... Pe viitor documenteaza-te mai bine si alegeti si niste surse de incredere nu numai de pe fratele google...
Hahahah tare commul tau
De ce exista mai multe planete, cind noi traim doar pe una?
De ce sint miliarde de alte sisteme solare?
De ce sint alte galaxii?
De ce nu poate exista viata si pe alte planete?
De ce avem mai multi zei?
De ce avem atitea tipuri de animale de care nu ne folosim?
De ce avem atitea stele?
De ce Universul creste?
Ce am cautat pe Luna?
De ce zburam?
De ce exista meteoriti sau asteroizi?
De ce nu traim mai mult?
De ce sint plante otravitoare?
De ce tu care ai citit o carte veche, scrisa de oameni care nu stiau nici cum sa trateze un guturai esti mai desteapta decit mii de oameni cu facultati, care au studiat cu aparatura sofisticata aceste fenomene?
De ce
Iti aduci aminte de promisiunea ingerului?'' Iata, fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu, si-I vor pune numele Emanuel, care talmacit inseamna-Dumnezeu cu noi.Emanuel.Numele apare in aceiasi forma din ebraica, intocmai ca acum doua mii de ani. Emanu-inseamna-cu noi.''EL'' se refera la Elohim sau Dumnezeu.Nu-Dumnezeu cu cei bogati sau cu cei religiosi, ci cu noi.Noi toti romani, germani, mormoni, soferi de camioane sau taxiuri, bibliotecari. Dumnezeu cu noi.
Lasa interpretarile si nu mai face speculatii; unde se vorbeste de Isus in Geneza sau chiar in Vechiul Testament, de ce pe cruce Isus vorbeste cu Tatal? Ca sa-ti demonstrezi nestiinta mai si minti; ma mir ca te autonumesti crestina! Tu nu ai nimic dumnezeiesc in tine, esti doar o prefacuta! Credinciosii adevarati nu stau la calculator sa faca pe interesantii cu citate din biblie. Esti jalnica!
Isus Hristos este adevaratul Dumnezeu si viata vesnica. De parca ar conta parerea ta despre mine. Facand uz de posiblitatile practic nelimitate pe care le ofera internetul, viziunea mea este sa arat calea spre mantuire celor ce ratacesc in intunericul acestei lumi.Si inca ceva a exista inseamna a fi supus criticii.
Tipic unei forme de viată primitivă. Credeți în forțe divine, noi existăm.Suntem printre voi! שקלאַפֿערייַ אויף ערד | לעבן Megatron!
Este o pedeapsa a Domnului.Noi am fost trimisi aici din cauza pacatului si diavolul impreuna cu noi.
Pamantul este o capodopera a lucrarii mainilor lui Dumnezeu.
el a creat pamantul nu ca sa fie distrus, ci sa existe pentru todeauna, asa cum va fi, indiferent de speculatiile care exista, ba un asteroid, ba un razboi nuclear, ba mai stiu eu ce... Pamantul nu va fi distrus, NICIODATA. iar noi traim acici pe pamant deoarece acesta este scopul lui Dumnezeu: ca oamenii sa traiasca vesnic aici, pe pamant. GENEZA 1:28 evident in alte conditii: sanatate perfecta, fara moarte, fara stres, fa nici un fel de probleme, fara razboaie, fara poluare bla bla bla.
Pamantul, este extrem e bine plasat. daca era mai aproape de soare, era parjolit, daca era un pic mai departe era inghetat, are si acea inclinate de 23 de grade (parca) ceea ce arata ca Dumnezeu a creat totul perfect.
Tu nu ai somnic? Esti in plop si polul in aer?
Tu esti un pic cam aeriana, cu capul in nori.
Ai grijă la gramatică, Sf. Ema! :3
Eu am grija.
Pentru ca pamantul are conditiile favorabile vietii, avem planete care sa ne protejeze de asteroizi, planete in fata sa ne protejeze de soare, satelitul luna, oxigen, hidrogen bla bla... Avem de toate in afara de bani
Ba da.Banii inseamna totul.vezi ca vorbesti prostii? stii ce inseamna sa fi parinte si sa nu ai ce le pune pe masa copiilor, sa nu ai cu ce ii imbraca? nu stii, asa ca taci.si in afara de exemplul pe care l-am dat mai exista atatea sute.
Hahahah )))))
AvalohAlyn întreabă: