| EmaS a întrebat:

De ce traim pe pamant?

Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Domnul Isus Hristos privit prin ochii curati ai lui Dumnezeu este vazut ca fiind Creatorul a tot ce exista, a tot ce se vede sau nu se vede, a celor care sunt in ceruri sau pe pamant.

50 răspunsuri:
| 2k a răspuns (pentru TXYZ):

"Si noi oameni am evoluat din maimute ( ai vazut recent vreo maimuta sa nasca un om? Ai vazut recent o bacterie sa evolueze intr-un peste sau orice? )"
Geniule cauta sa vezi in ce consta procesul de evolutie si documenteaza nu vorbi aiurea. Tragi niste concluzii fara sa stii despre ce vorbesti. Evolutia nu se intampla cat ai pocni din degete sau de pe azi pe maine. Fiecare generatie e mai evoluata decat cea precedenta. Genetica ne invata ca fiecare generatie monsteneste cele mai bune gene de la parinti care au mostenit cele mai bune gene de la parintii lor si tot asa... Pe viitor documenteaza-te mai bine si alegeti si niste surse de incredere nu numai de pe fratele google...

| Mădă0611 a răspuns (pentru 2k):

Cred ca s-a uitat la link-ul lui Zenicide cu nenea ala care a zis ca are un caine de nu mai stiu cati ani, si ghici ce? inca e caine, deci evolutia nu exista laughing

| 2k a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai mult ca sigur ca s-o uitat laughing

| shadovv a răspuns:

De ce nu? E chiar placut aici.

| EmaS explică (pentru shadovv):

Dar sa vezi tu in rai ce fain este!

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Pentru a-L lauda pe Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Azm a răspuns:

De placere.

| SkyIsMyLimit a răspuns:

Bine a zis cine a zis ca ai 4 la religie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ba da.Banii inseamna totul.vezi ca vorbesti prostii? stii ce inseamna sa fi parinte si sa nu ai ce le pune pe masa copiilor, sa nu ai cu ce ii imbraca? nu stii, asa ca taci.si in afara de exemplul pe care l-am dat mai exista atatea sute.

| Ironicnαme a răspuns:

Cine zice că eu trăiesc pe pământ?

| EmaS explică (pentru Ironicnαme):

Tu esti un pic cam aeriana, cu capul in nori.winking

| Ironicnαme a răspuns (pentru EmaS):

Ai grijă la gramatică, Sf. Ema! :3

| EmaS explică (pentru Ironicnαme):

Eu am grija.

| AndreaBianca a răspuns (pentru Ad1tza):

Hahahah laughing))laughing)))

| AndreaBianca a răspuns (pentru Raniia):

Hahahah tare commul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca in aer nu se poate!

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Tu nu ai somnic? Esti in plop si polul in aer?

| 1Voineoska1 a răspuns:

Ca asa a decis Dumnezeu

| 0Megatron0 a răspuns (pentru Raniia):

Tipic unei forme de viată primitivă. Credeți în forțe divine, noi existăm.Suntem printre voi! שקלאַפֿערייַ אויף ערד | לעבן Megatron!

Întrebări similare