anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa ne mantuim? Pentru ce am fost creati? De ce am fost creati?

Va rog, raspundeti-mi la intrebari. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| RaduMD a răspuns:

Trebuie să ne mântuim, fiindcă destinaţia noastră "by default" este să trăim o veşnicie în stare ruptă de Dumnezeu, adică în Iad.

Am fost creaţi pentru a-l cunoaşte, a-l iubi şi a-l servi pe Dumnezeu şi pentru a fi fericiţi, timp de o eternitate, alături de El.

Am fost creaţi din cauză că Dumnezeu a dorit să împartă bucuria de a se vedea pe Sine cu alte fiinţe libere, asemenea Lui.

9 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ca sa nu ardem in iad. NU pentru ce, ci de ce. Am fost creati pentru ca Dumnezeu ne iubeste foarte mult (dragostea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu) si doreste ca noi sa intram in rai.

| Shaoran a răspuns:

~ Pai, mantuirea inseamna a merge in rai, deci nah, e un pic banal raspunsul.
- Cand ingerul nebun a cazut s-a golit o treime din rai. Si Dumnezeu a creat omul ca sa intregeasca Raiul!

| costis a răspuns:

Prima e mai usoara. Daca ai de ales intre o puscarie si libertate, intre exil si acasa, intre ingradire si o lume intinsa, intre fiinte pervertite si fiinte nobile, alegerea e logica.
Pentru ce am fost creati? Ma tem ca aici intelegerea poate sa ne fie limitata. Se pot intrezari niste raspunsuri la inceputul cartii lui Iov, prin scrierile lui Ignatie Brianceninov, insa nu sunt sigur ca sunt cele bune. Ce este sigur e ca Dumnezeu nu este un Dumnezeu singur, iar fiintele care vor vietui in Creatia Sa trebuie sa fie demne de libertate, de apropierea de Dumnezeu si de alte fiinte.

As intreba si eu ceva. De ce s-au intamplat pe Pamant atatea masacre? Oamenii dau mereu vina pe Dumnezeu. Insa omul care ucide e mereu un oarecare nevinovat.

| bunica18 a răspuns:

De ce vrei sa obtii un raspuns gata prefebricat...in citeva rinduri la intrebarea vietii tale. Ai nevoie de timp ca sa obtii raspunsul la o astfel de intrebare.
Nu "trebuie", nimic nu trebuie, e ca si cum ai intreba de ce "trebuie" sa respir? de ce "trebuie" sa beau apa. Nu "trebuie" dar viata ta pe pamint are nevoie de astfel de gesturi. Incearca fara ele si ai sa vezi ce se intimpla.
Mintuirea e scopul vietii, insa mai mult dobindirea Duhului Sfint este tinta...
O mama sau un tata care isi doreste un copil, de ce crezi ca si-l doreste? Pentru a se bucura impreuna cu el de viata. Am fost creati ca sa conlucram impreuna cu Dumnezeu la creatia lui.
S-au scris sute de carti pentru a incerca sa sintetizeze raspunsul la aceste intrebari, incearca si tu sa scrii cartea vietii tale, raspunzind treptat, in fiecare zi la aceste intrebari. Creste-ti singura rugaciunea in inima ta pentru a obtine raspunsul care vine de la Domnul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mântuirea adică, mărturisirea lui Hristos şi urmarea învăţăturilor Lui aduce viaţa veşnică; viaţa de pe Pâmânt este doar o călătorie limitată într-un corp material către adevărata viaţă. Altfel, de ce ar mai exista moartea?

| ateuNEGATIV a răspuns:

Intrebarii tari te invit sa citesti asta
sa afli ce dumnezeu bun este
nu am fost creati ai auzit de evolutie?
am evoluat asa cum evolueaza microbii, virusi asa am evoluat si noi timp de 4, 6 mld de ani si inca evoluam
monica cum a aparut dumnezeu?
ieremia 20 cu 9 doamne tu mai insealat mai inselat mereu

https://sites.google.com/......-in-biblie

| ateuNEGATIV a răspuns:

Da sigur diavolu sa razboit cu dumnezeu si bla, bla in lipsa de ocupatie a creat omul de parca dumnezeu nu stia ca ala se va razboi cu el la mai si creat dar nu el a creat raul el doar lasa sa existe
apropo 20 de milioane de copii mor de foame pentru un mar ce dramatic ce sadic zeu

| Allrc24 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Omule Dumnezeu site tot viitorul.stie de exemplu ca tu( e doar un exemplu) vei ucide o alta persoana. DAR NU TE VA OPRI. esti liber.

| JuStRoXaNa1297 a răspuns:

De ce am fost creati?! Noi nu am fost creati pentru a superi pe pamant datorita oamenilor rai, ci pentru a ne bucura pe pamant de toate lucrurile frumoase pe care ni le-a dat Dumnezeu. In Geneza 1:28 Dumnezeu le-a spus primilor oameni " Fiti roditori, inmultiti-va si umpleti pamantul, supuneti-l si stapaniti peste. orice creatura vie care se misca pe pamant" De aici intelegem ca scopul lui nu era sa suferim ci sa fim fericiti, dar daca vrei mai multe informatii si esti interesata de acest subiect eu iti dau id-ul meu: just_me_forever12 happy

Întrebări similare