Daca parintii si-ar iubi copii asa cum pretind,si copii si-ar iubi parintii si i-ar respecta, nu s-ar intampla ceia ce spui.dar dupa cum vezi toata lumea preacurveste, ia m.e si spune ca e normal.toti practica adulterul,acesta ducand la suferinte,despartiri,divorturi, batai, si asta in numele iubirii.care? iubirea de pacat.atunci unde e responsabilitatea si dragostea in familie? cand cineva omara, se gandeste ca victima poate e parinte sau copil, sau sot sau iubita cuiva? nu.deci trebuie sa plateasca.cum? ca Dumnezeu nu bate cu parul, ci cu amarul? sau cu aceiasi moneda pentru echilibru? tooootul se plateste.
E o prostie ma.Nu platim pentru nimic.Pana si un om(cu IQ mai mare decat nr de la incaltaminte) stie asta. Daca dz e chiar asa intelept poti fi 100% sigur ca nu noi nu platim pentru ce au facut aia.
Tu nu ai nici o vina si te asigur ca acest lucru nu e adevarat. E doar o alta idee stupida a crestinilor.
Nu sunt ateista dar asa am auzit copii platesc pacatele parintilor. Deci n e adevarat ce am auzit?
Eu una sunt ateista, si sincer mi se pare o prostie ce intrebare ai pus tu. daca iti merge rau nu inseamna ca platesti pentru pacatul cuiva, trebuie doar sa faci in asa fel incat sa-ti mearga mai bine
Pace!
E ateista
Multi sunt
Si care e problema?