NU exista om ateu (conform definitiei) pe lumea asta. Exista doar neinformati, sau informati eronat. Iar genul asta de oameni se complac in situatia data, refuzand orice iesire din confortul mental.
Nu exista om pe planeta asta, indiferent de religia neamului sau, care sa nu spuna "Doamne, scoate-ma din necazul asta.", atunci cand se afla intr-o situatie foarte-foarte grava. Iar daca-i intrebi a doua zi de ce au facut rugamintea, vor spune ca delirau, refuzand cu indarjire sa recunoasca. Din pacate...
De ce un ateu se simte mai in siguranta,mai linistit daca "reuseste" sa combata orice urma de existenta a divinitatii?
Iar scrii prosti man, un ateu nu crede in dumnezeu,nu are credinta in existenta lui dumnezeu,nici credinta in dumnezeu, un ateu nu combate pentru ca nu are ce combate pentru ca nu exista nici o urma a lui dumnezeu,in fapt credinta inseamna a crede,credinta nu este stiinta,in caz ca nu stiai, credinta nu cere dovezi,nici nu afirma ca ar fi asa ceva,cei care afirma ca exista dovezi sunt niste stricati la minte,niste manipulatori care spala pe creier,in special sectancti se ocupa cu asta,cu contrazicerea evolutiei,big bang, modificarea bibliei,blasfemarea ei,interpretarea ei in mod blasfemic, cei care cred in dumnezeu nu sunt sectancti, daca si tu ai aderat la o secta asta e, se vede ca esti bine spalat pe creier, o sa isi dai alocatia la biserica, numai strangi tu banii de fifa 19
NGheorghe mi-a raspuns care ce crezi e sectanct =martor care modifica anual biblia, astia blasfemeaza biblia pe sezon, va dati seama cat de hoatica e biblia lor si blasfematoare, uita ca iisus a spus ca cei ce vor veni cu invataturi noi sunt a lui satana de care vorbesc ei
| NGheorghe tu vorbesti de limbaj nesimtitule tu care mai jignit de mama, tu vorbesti ma de moralitate esti un nimeni, ai noroc ca nu te cunosc real ca ai fi regretat fiecare cuvant scris
6684464 baiete a isi judeca aproapele nu inseamna iubire fata de aproapele tau, sunteti praf, vorbiti de credinta cand voi sunteti sfinti doar pe internet
Kron5tadt budisti, hindusi ce sunt pentru zeul avramic? ai dat fundita din orgoliu atat de imatur te comporti, tu ai afirmat ca exista atei in intrebarea ta apoi dai fundita cuiva care cica afirma ca cica nu exista multi crestini considera ca a crede in dumnezeu nu inseamna sa lingi moaste sau sa fi usa de biserica sau sa fi sectanct
Nu ai nicio dovadă, culmea. Faza e că ăștia vă provoacă că poate, poate iese ceva relevant din capul vostru. Provocarea e benefică, vă face să reveniți cu picioarele pe Pământ și de asemenea poate v-ar face și să avansați, dacă nu cu argumentele și descoperirile ce ajută religia, cu capacitățile voastre. Nu cred că sunt mulți atei care nu și-ar dori o lume unde să domnească pacea și liniștea(deși clar nu ar dori o lume biblică unde există atâta discriminare și puerilitate) însă una e să îți dorești, alta e să ai. Chiar dorința asta îi face pe unii dornici să li se arate că așa e, însă niciunul din voi nu poate să arate aceste lucruri și o posibilitate foarte mare e pentru că ele sunt inexistente.
De fapt, cum pe voi va doare in fund de Alah, Zeus sau alti spiridusi imaginari, la fel e si cu ateii sau adeptii altor spiridusi in ce priveste spiridusul vostru.
Problema ateilor nu sunt spiridusii vostri imaginari, ci implicatiile sociale, economice, politice generate de astfel de credinte tampite.
Nu ne surade/intristeaza vreo idee privind ce suntem, pur si simplu am eliminat variantele tembele propuse de povestile religioase.
Pentru ca alege prostia in locul intelepciunii. La un astfel de om ii poti spune: "si cu capul spart sau mort in descompunere te consideri in armonie cu natura sau legile chimice si fizice sau materiale". Si el va zice: "nu-mi convine ca eu si altii ca mine ma consider/a o formula chimica in armonie cu natura sau legile chimice si fizice sau materiale".
'Pentru ca alege prostia in locul intelepciunii. La un astfel de om ii poti spune: "el si cu capul spart sau mort in descompunere e in armonie cu legile chimice sau fizice sau materiale".'Ce aberezi, steregoi?
Deja ai primit un răspuns tipic ateilor (de la Ray), ei prin jocuri de cuvinte deviază de la problematică: a crede in D-zeu înseamnă să crezi ca ceea ce spune D-zeu este bine...Si ce zice D-zeu? — păi, sa nu furi, sa nu ucizi, sa nu fi depravat, sa nu mintesti împotriva altora, etc ( Partea si mai simplă este ca aceste porunci-reguli, trebuie sa le crezi ca sunt bune până când ajungi sa înțelegi valoarea lor, după care nu mai trebuie sa crezi deoarece ai ajuns sa stii ce avantaje aduc ( mai pe scurt, din biblie poți învață cu sa te comporți civilizat si alte lucruri utile). Însă ateii nu stau la discuții despre comportament pentru ca majoritatea considera ca este bine sa profiți dacă ai ocazia (azi un ou mâine un bou, mai se adună in haită cu niște prieteni de o viața si mai tâlhăreasc pe unul ce intră pe "teritoriul" lor; dacă le pică și o naivă atunci, ceea ce poate sa ii coste este maxi prețul unui avort; si atunci de ce să nu "își trăiască viața"?; dacă se intămplă sa ii vadă cine nu trebuie, din nou este simplu... galeria "prietenia" este capabilă sa discrediteze absolut pe oricine.
Partea proastă este ca biblia pe lângă adevăruri mai conține si niște fabule, ceea ce face ca mulți sa-i creadă pe atei, iar apoi, acești "mulți" incep si lalaiesc cu o sinceritate deplină, însă habar ne-având ca ei sunt total pe lângă subiect. Chiar aici pe site mulți devin șocați si dispăreau cand puneam problema "existentei divinității" pe locul 10 si începeam despre altceva.
Si apoi se poate lua in considerare si situația in care, acești mulți creduli ai ideilor ateiste, săvârșesc între timp niste fărădelegi de gen, caz in care, ei nu doar ca le-ar conveni să nu existe divinitate dar chiar își si doresc așa ceva, și de aceea ei nici măcar nu mai stau sa citească vreun argument pe care l-ai aduce.
Ai descris o grupare de gangsteri
Sau de mafioti, grupuri interlope etc. Te uiti prea mult la stirile de la ProTV.
Ce legatura au ateii cu talharitul, "adunatul in haita", violuri etc? Parca ai fii un bunic senil de pe timpul comunistilor. Din aia care au crescut la CAP pe tractor si nu stiau altceva.
Nu ai nevoie de religie sau credinta ca sa te comporti exemplar. Nu ai nevoie de biblie ca sa nu furi, ucizi etc. Sunt coduri de conduita morala cu duiumul. In plus, te constrange legea, societatea. si, cel mai important, propria morala - propriul cod, pe care fiecare il urmeaza.
In Japonia samurailor mureau pentru onoare (codul bushido), in Asiria traiau dupa Codul lui Hammurabi (cea mai veche colectie de legi cunoscuta omului pe aceasta planeta). Aztecii se sacrificau pentru ca asa le spuneau niste preoti drogati. Ce legatura are religia, in special cea crestina, cu mentinerea moralitatii si ordinii?
Tarile cu cei mai multi atei sau religii care nu sunt atat de habotnice au si cea mai mica rata a infractionalitatii.
Asa ca, data viitoare cand te intalnesti pe strada cu "haita" de atei, fii mai atent! Astia sunt in stare sa-ti vorbeasca frumos, sa-ti cedeze locul, sa te lase sa intri inaintea lor.
"Ai descris o grupare de gangsteri—mafioti, grupuri interlope etc. " Asta ai înțeles tu? ei bine, ai înțeles greșit! eu am zis ca toți gangsterii, mafioții, etc sunt atei.
"Te uiti prea mult la stirile de la ProTV" — tu spui asta si te consideri ateu? ei bine, toți credincioșii vorbesc folosind acceasi logica si aceeași sintactica! ei cunosc tot ce se intampla (oare ei se cred atotștiutori ca si tine? sau tu te crezi ca si ei?), ei cunosc toate cauzele si rezolvările (nu-i interesează sa inteleaga cum au ieșit formulele sau metodele de calcul, ei învață pe de rost toate rezultatele de la sfârșitul manualelor, deci "cine știe răspunsul corect este de nota zece" si de lăudat ca unul ca știe de ce răspunsul corect este corect. Dar ca sa nu se mai enerveze lumea pe tocilari... s-a inventat testele grilă)
"Ce legatura au ateii cu talharitul, "adunatul in haita", violuri etc?" - parcă am mai răspuns la întrebarea asta... toți tâlharii si violatorii sunt atei, sau "crestini" ce habarnuau de avantajele ce le pot avea; ca si tu te consideri ateu este pentru ca "biblia pe lângă adevăr conține si fabulații" — parcă am mai zis-o si pe asta.
"Parca ai fii un bunic senil de pe timpul comunistilor. Din aia care au crescut la CAP pe tractor si nu stiau altceva." -în această afirmație se vede clar că esti spălat pe creier: prima diferența dintre " un bunic senil"- țăran din țărani si restul "domnilor si doamnelor" este că el nu trebuie sa fure niciodată ca să trăiască deoarece merge in gradina din spatele casei, ia cartofi, ia roși etc. Dar sa luam alte exemple: doctorii când dau diagnostice greșite - se numește furt, nu au chef de muncă dar vin la servici ca sa primească bani ...altfel ar murii de foame ( diagnosticul greșit nu este smenarie, si nici nu îți bagă mana in buzunar, populația arunca singură cu bani când este speriată); judecătorii, procurorii, avocații (si toți restul ce lucra in sistemul juridic) au invatat, in facultă, o alta limba, ca sa prosteasca pe săraci si sa pupe-n fund pe bogați... altfel ar murii de foame. Sau si mai simplu: sistemul juridic s-a dezvoltat exact pentru ca bogații sa fie pupați in fund când fac măgarii.
Ca si comparație, cam 5% dintre doctori își fac bine treaba ( ca sa zici ca sunt optimist) si tot 5% din sistemul judiciar - ăștia merită respect; in cazul țărănimii, 95% dintre ei nu au nevoie sa fure ca sa trăiască ...si din cauza asta merită respectați. Însă tu, copiind exemplul ateilor, faci exact invers, ii huiduiesti si îți bati joc de ei: "sunt senili", sunt " CAP-isti (la popată cu roti)". Cred ca deja ți evident ca o sa trebuiască sa "faci abuzuri", altfel vei murii de foame intr-o lume in care cepele si castraveți cresc singure/i.
"Nu ai nevoie de religie sau credinta ca sa te comporti exemplar — — Sunt coduri de conduita morala cu duiumul" - fi sigur ca cei ce te învață ca tu esti din maimuță nu te învață coduri morale, ca nu au niciun interes. Apoi, comportamentul civilizat este doar vârful icebergului, oamenii au capacitați creative si inginerești - iar aici discuțiile sunt kilometrice, practi eu vorbesc de niște avantaje ce nu sunt deloc utilizate in societatea noastră concutentială, pardon, bolnavă si concutentială.
"In plus, te constrange legea, societatea. si, cel mai important, propria morala - propriul cod, pe care fiecare il urmeaza." -exact, iar codul meu zice ca, din simplu fapt ca nu cultivi ca țăranii, tu vei minti foarte mult ca sa nu mori de foame. Intr-o zi te vei satura si tu sa muncești 8, 10, sau 12 din 24 pentru ceva ce creste pe gratis. Sorry, am mai zis asta.
"In Japonia samurailor mureau pentru onoare (codul bushido), in Asiria traiau dupa Codul lui Hammurabi (cea mai veche colectie de legi cunoscuta omului pe aceasta planeta)" dar o colecție românească si recentă ce este respectată de persoane in viața, cunosti? Măi atotștiutorule, pardon, corect este: mai ateu cu logica de credincios, tu mie îmi vorbești de sacrificile Aztecilor? Te-ai trezit cu față-n pernă?
"Ce legatura are religia, in special cea crestina, cu mentinerea moralitatii si ordinii?" — dacă nu esti capabil sa separi fabulațiile de adevăr, nu exista nicio legatură.
"Tarile cu cei mai multi atei sau religii care nu sunt atat de habotnice au si cea mai mica rata a infractionalitatii." - înainte ai încercat sa ma plimbi prin timp si acum încerci sa ma plimbi spatial, pe tot globul, mie mi se pare ca formele astea de manipulare chiar au funcționat pe tine, ca altfel nu le-ai fi încercat pe altii. Apropo, o statistică așa mai la îndemâna nu ai? de acolo de la tine din cartier si încă o stradă? Bati la ușă, intrebi: "de câte ori ați fost la poliție (si miliție ) in viața voastră pentru infracțiuni? si publici statistica asta mâine seară!
"Astia sunt in stare sa-ti vorbeasca frumos" - oare exista? — vreun cod moral in care sa îți ceară sa eviti oamenii exagerat de amabili, ba chiar sa nu te împrietenești cu oameni despre care nu știi unde locuiesc? Apropo, dacă vrei sa te învăț cum poți îmbolnăvi si chiar omorâ pe cineva folosind doar cuvinte frumoase, scrie-mi in privat, sigur te vei trezii la realitate.
"Asa ca, data viitoare cand te intalnesti pe strada cu "haita" de atei, fii mai atent! " eeeh felicitări pentru cât de foarte grijuliu esti! Dar sigur mie mi te adresezi așa? ca eu nu știam ca am capul in nori
" sa-ti cedeze locul" — ăla de la ghidon? sau ăla volan?
"sa te lase sa intri inaintea lor" unde? in Marea Neagră?
Poți să fi mai precis?
Unde a spus? — păi eu ma refeream la cele 10 porunci... sau 4.
De-altfel discuția de aici nu este despre "unde "a spus"? ci despre faptul ca se poate avea avantaje din asta... avantaje pe care tâlharii si violatorii nu le știu - ca dacă le-ar știi nu ar mai fi făcut. Pe de altă parte, nici tu nu le știi, altfe nu ai mai vorbi așa:
"De unde știm ca D-zeu i-a influențat?" - bună intrebare! sa ma intrebi asta este evident ca tu ma încadrezi in categoria greșita câta vreme eu ziceam aici si repet: "Partea proastă este ca biblia pe lângă adevăruri mai conține si niște fabule". Deci dacă te obosești poți sa extragi partea utila si divina.
Nu ca as avea pretentii tine, mai ales ca zilele trecute într-un răspuns de a tău am citit:
" 98% suntem maimuțe atât genetic cât și morfologic". dacă este sa faci comparații dpdv al modului de codificare a informație ...atunci poți sa zici ca nu este nicio diferență între operetă si manele. Acolo se folosesc absolut aceleași note: do-ul este do, re-ul este re șamd. Cât despre morfologie însă, maimuțele au 300g de creier si o coada de 1200g iar oamenii au 1500g materie cenușie dar nu au coadă.
Dacă corespunde gramajul... suntem identici. Seems logic for me too!
Mai poți de-altfel sa compari literatura umană cu literatura maimuțelor si apoi sa ne zici cât de maimuțe suntem. Also seems logic for me!
Alta: "simetria nu e un argument, ține de percepția individului, dacă am o arie vizuală descentrată nu o să mai percep lumea simetric" exact! dacă esti spânzurat de un picior si ai capul in pungă, atunci sigur ceea ce vezi nu mai este simetric! Seems logic for me too!
Alta! "de ce Doamne-doamne a ținut să fac fix cinci ca la restul indivizilor din familia primatelor? De ce Zeus n-a făcut omul cu 4 sau 6, argumentul tău e cu tăiș dublu deci non-argument. "
Exact așa, exista un mare AVANTAJ NECUNOSCUT cand ai 6 sau chiar 7 degete la o mână! Un alt AVANTAJ NECUNOSCUT este acela ca atunci când se analizează simetria ființelor vi să nu se ia in considerare că cinci degete sunt si in stânga, cât si in dreapta, ci faptul ca cinci nu este șase! Seems logic just for you!
Alta "Apropo corpul uman e departe de-a fi perfect, pentru că aparent chiar se nasc oamenii cu defecte ereditare cu un deget în minus sau în plus." Dar in biblie scrie : "sa mănânci fructe si legume ce au in ele semințe ce dau roade", dacă semințele nu sunt bune atunci nu este comestibil. Cumva te preocupi si de rahaturile ce le mănâncă părinții celor ce au defecte? (se subliniat faptul ca tu confunzi defectele genetice (mutații) cu cele ereditare (moșteniri de la părinți... cum ar fi surditatea, forma corpului, etc). Dacă măcar o data in viață ai fi pus o sămânță in pământ ca sa testezi ceea ce mănânci, seems logic for me too că nu ai mai da vina pe imperfecțiunea corpului uman.
"genetica contrazice creaționismul" - ce importantă are ce contrazice genetica? o știința care habar nu are cu ce se ocupă deoarece habar nu are la ce este bun codul genetic. Dacă o persoana din Canada se trezește cu noaptea in cap si lucrează pana la ora 11 — înseamnă ca are origini grecești deoarece codul lor genetic are multe părți identice! (de-altfel nici grecii nu lucrează după-amiaza). Dacă persoana din Canada mai mănâncă si picant înseamnă ca are origini mexicane deoarece o parte din codul genetic, cea legată de reglajul digestie, este identic cu al mexicanilor. Mai este pe Youtube cazul celor 3 famili ai unor surori gemene (si ADN identic in proporție de 99, 9%) măritate cu unul din 3 frați gemeni, sicare apoi au făcut copiilor lor, teste ADN privind originea si a ieșit o cacialma.
Seems very logic and obvious că genetica contrazice însăși genetica.
Tu mai sti sa faci si altceva in afară de a te "screme"?
Boss sună-ți psihiatru să-ți schimbe tratamente, că ăsta nu face față, îți dă eroare la creier.
"Deci dacă te obosești poți sa extragi partea utila si divina."
Deci legile sunt divine că sunt utile, bună logică.
"Nu ca as avea pretentii tine"
Vai de coițele mele, pe semne pe tine te-o făcut mă-ta geniu, ești vreun văr un Einstein.
" dacă este sa faci comparații dpdv al modului de codificare a informație ...atunci poți sa zici ca nu este nicio diferență între operetă si manele."
La nivelul tău de retard compari biologia cu muzica.
"Cât despre morfologie însă, maimuțele au 300g de creier si o coada de 1200g iar oamenii au 1500g materie cenușie dar nu au coadă.
Dacă corespunde gramajul... suntem identici."
Boss am zis 99% maimuțe, pentru idioți ca tine, dar dacă nu ai inventat tu o nouă taxonomie omul rămâne o primată. Una peste alta nu toate maimuțele au coadă, dar toate au 4 membre, două superiore și două inferioare, ca și omul, iar caracteristic aproape tuturor primatelor e mersul bibed.
Deși diferențele morfologice există, avem totusi multe similarități fizice și genetice. Deci coane nu pe mine mă contrazici ci biologia când zici că omul nu e o "maimuțe", dar hey, creierașul tău mare și arognant nu-ți permite să accepți că ești o primată și crezi că ești o masă de mâgză amestecată de versiunea ebraică a lui Zeus.
"Mai poți de-altfel sa compari literatura umană cu literatura maimuțelor si apoi sa ne zici cât de maimuțe suntem."
Categoric asta e cea mai penibilă chestie care ți-a venit pe creier, mai încearcă coane.
"dacă esti spânzurat de un picior si ai capul in pungă, atunci sigur ceea ce vezi nu mai este simetric!"
Asta ai înțeles tu? Pe bune? Așa de limitat mintal ești? Nu tati, creierul traduce propriul lui limbaj ceea ce tu numești realitate, uni cu creier defect (cam ca al tău) au percepție distorsionată a realități, adică nu percep lumea din punct de vedere estic sau nu, simetric.
"AVANTAJ NECUNOSCUT cand ai 6 sau chiar 7 degete la o mână! Un alt AVANTAJ NECUNOSCUT este acela ca atunci când se analizează simetria ființelor vi să nu se ia in considerare că cinci degete sunt si in stânga, cât si in dreapta, ci faptul ca cinci nu este șase!"
Dacă e avantajos de ce zeus a făcut doar 5, teoria evoluție de ce omul are doar 5, informația genetică a fost copiată și trimisă standard de către strămoși noștri evolutivi, de ce? Pentru că am mai zis evoluția înseamnă optimizare nicidecum perfecțiune genius.
De-asta pot apărea persoane cu 6 degete, sau cu patru, dovada că perfecțiunea creației e în capul unora.
"Dar in biblie scrie : "sa mănânci fructe si legume ce au in ele semințe ce dau roade", dacă semințele nu sunt bune atunci nu este comestibil. Cumva te preocupi si de rahaturile ce le mănâncă părinții celor ce au defecte? (se subliniat faptul ca tu confunzi defectele genetice (mutații) cu cele ereditare (moșteniri de la părinți... cum ar fi surditatea, forma corpului, etc). Dacă măcar o data in viață ai fi pus o sămânță in pământ ca sa testezi ceea ce mănânci, seems logic for me too că nu ai mai da vina pe imperfecțiunea corpului uman."
Indiferent de inserția argumentului tău argumentul meu stă în picioare, omul și natura nu e perfect, deci designul inteligent e o bazaconie religioasă.
"ce importantă are ce contrazice genetica? o știința care habar nu are cu ce se ocupă deoarece habar nu are la ce este bun codul genetic. "
Să înțeleg că tu știi mai bine ca geneticieni cum e cu genetica?
Boss de ce nu te iei tu cu Steregoi, Superior, Nilsson, McLearen și alți lăbari care o ard cu conspirați, evrei, extratereștri, anti-vaccin, creațiosm și alte rahaturi și bazaconi și nu revoluționați voi știința? Nu de altă dar văd că văd că vouă place "știința alternativă" doar nu realozat nimic în niciun domeniu și vă dați cu părerea, eu măcar am bunul simț să nu aberez în conspirați cu zei, extratereștri și evrei.
"Dacă o persoana din Canada se trezește cu noaptea in cap si lucrează pana la ora 11 — înseamnă ca are origini grecești deoarece codul lor genetic are multe părți identice! (de-altfel nici grecii nu lucrează după-amiaza). Dacă persoana din Canada mai mănâncă si picant înseamnă ca are origini mexicane deoarece o parte din codul genetic, cea legată de reglajul digestie, este identic cu al mexicanilor. "
De aici puiu aberezi, lasă speisurile.
Deci gangsterii si mafiotii sunt atei? haha ))))))))))))))))
Nu te contrazice doar istoria, ci si bunul simt.
Cosa Nostra, toata mafia siciliana - super mega crestina, slavitori ai catolicismului, toate brigazile mortii din lume sunt mega uber crestine. Asa ca lasa prostiile!
De ce ar fi gangsterii atei? Care-i ideea? Proasta propaganda crestina a ajuns si la tine?
Eu nu ma consider ateu. Daca toti "credinciosii" au aceeasi logica ca tine nu au trecut de gimnaziu!
Toti talharii si violatorii sunt mari credinciosi. Este fix invers. Tocmai ca religia ii distruge psihic facandu-i sa recurga la astfel de gesturi.
La CAP, tataie! Sa vina Ceausescu, nu? Il astepti cu flori in prag?
La restul nu are rost sa iti mai raspund si imi este lene sa citesc acele aberatii penibile, neocomuniste si senile.
La multi ani, tovarasi si multa convietuire va doresc! ))
Neața!
Dar cine esti tu? tata lui Sebastian? sau voi sunteți străini si v-ați tăiat cu lama-n palma si v-ați făcut frați de cruce?
Am un sfat prietenesc pentru voi: Să nu ștergeți aceste răspunsuri ca sa aveți subiecte de care să râdeți peste 10 ani. Sau poate peste 20. Sau o data si o data, sa speram, ca vă prindeți de fază... si de nul.
Gata, m-am prins. Erai electrician pe timpul lui Ceasca! Nu stiu glume cu Dorel, imi pare rau! Pune mana pe carti, ele te fac neprost!
Poate îmi dai si mie o lista cu cărți cu credincioși mafioți ce cred si merg la biserică catolica. Sau poate ai tu rafturi cu cărți despre "brigăzile morții", ca ma las si nu ma mai joc Counter Strike si merg sa le văd. Pana atunci spor la lălăit!
Iti pot recomanda o gramada, vezi mai jos. Dar cel mai mult iti pot recomanda bun simt. Este la mintea cocosului ca cei mai rai criminali sunt cei mai religiosi. Inclusiv marii criminali in serie aveau motive religioase sau temeri inradacinate din copilarie, abuzati fiind de parinti mega-religiosi.
Cele mai mari crime din istorie, razboaie, maceluri, executii vor avea, printre altele, la baza, motive RELIGIOASE.
Scris chiar de subsemnatul:
http://mythologica.ro/religie-si-culte-criminale/
https://mythologica.ro/de-ce-sa-fii-membru-al-unei-secte-sau-cult/
Povestea unui sfant criminal:
https://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/drugs/business/malverde.html
Carti, daca ai bani:
https://www.palgrave.com/gb/book/9783319788982
Un studiu al NYU:
https://academicworks.cuny.edu/......ontent.cgi
Parerea comunitatii politistilos asupra influentei negative a religiei asupra brigazilor criminale:
https://www.policemag.com/373208/gangs-and-god
Universitatea Washington asupra legaturii dintre violenta si religie:
https://www.american.edu/......olence.cfm
Daca-ti dau un pumn in gura si-ti rup dintii pot sa nu-ti platesc "reparatiile"? ca doar e o iluzie de a ta... Deci logica cu "iluziile" nu este buna, nu?
Nu este o siguranta cat este o comoditate, ei se mint singuri pentru a sta comozi in intunericul lor(de care a vorbit Isus).
Primul impuls a fost sa-ti pun intrebarea la categoria "n-ai ce face", "penibila", "chiar retardata".
Si al doilea impuls tot in zona asta este!
De ce te preocupa atat de mult ce face 2% din populatia Romaniei sau cati atei or fi?
Sunteti majoritar crestini. La fel ca PSD-ul. Vedeti-va de treaba voastra! Nu are rost sa invatati prea multe. Va strica la intelect!