Intrucat asa cum un pom sanatos,da si fructe stricate( viermi,lipsa soarelui in zona fructului,etc.), tot asa si spiritul poate fi alterat de influente daunatoare. Daca o radacina spirituala sanatoasa, nu produce decat fructe stricate, sau nu produce deloc, radacina trebui indepartata.(parca este si o pilda biblica in acest sens?).
Crestina lipsita de minte! Cu intrebarea asta te certi cu insusi Isus Hristos.
Daca nu ai inteles ceea ce am intrebat eu, cred ca tu esti cel lipsit de minte.,, Dupa roade ii veti cunoaste. Pomul bun aduce roada buna.,,
Intervine ceva pe traseu. ceva rau.de aia mie ciuda mie pe gandac.a mancat frunza de fag.n-a lasat sa odrasleasca, oamenii sa se umbreasca.da risca si el sa moara de foame.e cam greu ema, cu unele fructe.ca pot fi frumoase pe dinafara si otravite pi interior.precum marul, din alba ca zapada.ori marul discordiei? de al evei nu mai vorbesc.a fost cel mai frumos dar si cel mai otravit.ne aduse moartea.la toti.
Daca Domnul Isus are autoritate de a trimite pe cineva in iad, inseamna ca este suveran!
Tocmai din motivul pentru care Omul creat de Dumnezeul biblic a fost neascultător; așa l-a creat Zeul in care crezi!
Și poți să mă contrazici dar îți contrazici doctrina.
Caci nu este nici un alt nume in care sa capeti mantuirea nici in cer nici pe pamant nici sub pamant.
Masoneria e un gunoi care își ascunde mizeria, astfel încăt nimeni să nu afle planurile lor jegoase.
Elohim (ebraică: אֱלהִים) este un cuvânt din punct de vedere gramatical la plural care este folosit pentru zei atât în limbajul modern ebraic cât și în ebraica veche. Cuvântul a fost în mod intenționat tradus greșit ca Dumnezeu (la singular) pentru a întări credința monoteistă a evreilor și a creștinilor. Elohim are sensul de "zei" or "puteri "
Sursa : Wikipedia
recedaniel3 întreabă: