| benny7 a întrebat:

De ce uni ATEII atrag suflete de partea lui satana impotrivindu-se lui Dumnezeu? Care e motivul?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Nu există persoane de genul ăsta, cum nu există nici satan.

32 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu intrebi tot tu raspunzi

Răspuns utilizator avertizat
| DeyCj a răspuns:

Am mai spus-o și o voi spune mereu până când toată lumea e lămurită; Ateii n-au treabă cu nimic de genul ăsta, deci nu există astfel de gesturi din partea lor.

| benny7 explică (pentru DeyCj):

Unii se dau ateii si arag suflete pentru satan. au un pact?

Bine ar fi să nu existe...

| DeyCj a răspuns (pentru benny7):

Chiar crezi că există satan, persoana?
Îți spun precis că nu există așa ceva, ci sunt pure invenții ale creștinismului spiritual, nu cel ideologic.Creștinismul ideologic e ca satanismul ideologic, adică ceva pur, ce nu are nevoie de ritualuri și alte idioțenii de-astea pentru un adept a ideologiilor respective.

Ceva este un siprit o furie supranaturală e lăsată in lume!

Spirite rele există de când lumea, dar asta nu înseamnă că e persoana satan ci sunt doar oameni decedați ce ca să trăiască se hrănesc cu energia degajată de emoțiile celor vii creându-le sentimente negative, asta pentru că încă nu și-au găsit liniștea și/sau nu au găsit altă cale de a exista. Nu cred că ai vrea să interacționezi cu unul de-ăsta.Îți spun din experiență că nu-i amuzant de loc, ba din contră, îi sinistru, până înveți cum să faci diferența între ceea ce simți.
Similar se întâmplă și cu spiritele bune, senzațiile sunt similare cu cele negative, dar cele pozitive nu au abordări violente, ci se manifestă prin metode inexplicabile omului, făcându-și astfel simțită prezența.
Oricum aceste spirite nu pot migra din locurile unde sunt, pentru că ele nu știu cum s-o facă. Deci n-ai de ce să-ți faci griji că o să te bântuie vreo fantomă de genul ăsta happy

Nu există persoane de genul ăsta, cum nu există nici satan.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Crestinii cred in Dumnezei si Satane, nu ateii. Ateii nu cred in ABSOLUT NIMIC supranatural.

| GdX a răspuns:

Asta nu am auzit-o. Cum sa tragi suflete? Doar Sam si Dean se joaca cu sufletele altora in Supernatural de 14 ani incoace.

| 6684464 a răspuns:

Satan este conducatorul lumii acesteia. Daca ii slujesti lui iti este bine pe pamant, dar nu stii cat de greu iti va fi dupa moarte. Daca ii slujesti Lui Dumnezeu probabil nu iti va fi usor pe pamant insa stii sigur ca iti va fi vesnic bine dupa moarte.

| benny7 explică (pentru 6684464):

Deci sufletul ateiilor care lucrează pentru satan merg acolo la el in iadul vesnic?

| RAY a răspuns (pentru 6684464):

Daca ii slujesti lui iti este bine pe pamant
in concluzie satana este mai bun ca dumnezeu care e indiferent si nepasator

| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Crestini =copii cu mai multe conturi care abereaza pe aici

| benny7 explică (pentru 6684464):

Aberatii de ateii stiu ei bine cei aşteaptă iadul vesnic sau sinuciderea, ca mulţi acţionari care o duceau bine cică*

| 6684464 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Apoc. 12:12
Unde stam noi acum este locul pregatit de Domnul si mai apoi blestemat tot de El.

| 6684464 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu cat de indiferent si nepasator este El avand in vedere ca a fost umilit in public, torturat si omorat pentru tine.

| 6684464 a răspuns (pentru benny7):

Apocalipsa 20: 14, 15

Tu de cine vorbesti?

"Nu stiu cat de indiferent si nepasator este El avand in vedere ca a fost umilit in public, torturat si omorat pentru tine." Creatorul-YHWH-Isus

Ce legatura are ce ai scris cu intrebarea asta?

"Tu de cine vorbesti?"

Benny7

Tu ori nu mai stii ce ai scris, ori nu stii cui i-ai trimis, ori nu ai inteles ca ti-am raspuns la intrebare.

| suntserios a răspuns (pentru 6684464):

Haha, omul te intreaba daca faci afirmatiile astea din propria experienta si tu vii cu citate dintr o carte a carui scop e controlul maselor?

| 6684464 a răspuns:

Si apropo, se scrie unii atei...

| benny7 explică:

Poate frica de satan!