Religia poate fii folositoare pentru adolesenti care se adapteaza greu societatii ca si in cazul adultilor insa omul a evoluat, candva era o psihologie perfecta pentru cei ''slabi'' insa acum raman goluri.
Da multi adolescenti e influentati de satan asa e! esti tare omule, ai fost pe la scoala sau ai fost influentat de satan sa chiulesti la ora de romana?
Mie mi se pare ca nici tu nu ai prea trecut pe la ora de romana. Sunt total de acord cu OOOLEOOO. Religia este cea care detine controlul si care a detinut controlul oamenilor. Faptul ca biserica ne indoapa cu texte biblice, spunand ca teoria Big-Bang este o prostie imi suna a manipulare. Deschideti ochii. Copiii dumneavoastra or sa va fie recunoscatori mai tarziu daca le veti da acum o carete de stiinta decat daca le spuneti ca vinerea se tine post sau ca duminica trebuie neaoarat sa mearga la slujba.
Care e xhestia cu oara de romana, aia e doar o tema, crezi ca daca ma interesa religia asa mult o mai puneam pe net.
Vreau opinii clare, corecte, serioase si coerente. Raspunsul/raspunsurile (cel/e mai) frumos/frumoase, primesc funda si respectiv, voturi:d
Un raspuns simplu : Eu zic ca merita, dar fiecare are dreptul sa aleaga ce face cu viata lui, ca sa fii sigur ca merita, poti sa citesti Bilia...
Mie mi se pare ca nu ar merita. Nu imi pierd timpul sa ma duc la biserica sa citesc biblia si multe altele... am o viata, o traiesc cum consider, parera mea. Fiecare si-o traieste cum vrea Deci eu nu traiesc raportandu-mi viata la Dumnezeu si ma simt destul de bine!
Eu voiam sa aud opinia pe cazul general, nu in cazul tau.