Raspunsul e simplu:80% din capacitatea unora de a gandi este data de maduva spinarii.
Fiind la religie, insultarea unei persoane care nu are aceeasi credinta e un punct in plus pentru iertare pe lista lu' nea Nicu, a, stai, asta e altu, pe lista prea bunului si milostivului dumnezeu.
Asa intra in atentia nenelui despre care vorbeam. Hai ca sunt simpatici, asa nesimtiti cum sunt.
Trebuie sa pui intrebari de interes general sau foloditoare ca sa primesti raspunsuri constructive, tu doar dai cu bata in balta si vrei sa vezi ce se intampla sa vezi daca ai starnit o furtuna sau sa denigrezi...
Avand in vedere ca esti de ceva timp utilizator pe acest site, in special la aceasta categorie, nu inteleg de ce esti inca surprins?
Buna intrebare
Mie nu mi-a trebuit decat cateva zile sa ma "acomodez" cu atmosfera prostiei crestinismului de pe acest site.
Suspicious cat is suspicious. http://i.chzbgr.com/......fe4979.jpg
Spuneți-ne care sunt răspunsurile care sunt pe placul nostru, și scuzați-ne că ne-am exprimat punctul de vedere.
Mai bine copiem caracterul unui singur om și luăm în șuturi democrația.
Sunt sanse ca intrebarea sa aiba in curand autor anonim? S-a mai intamplat la unele asemanatoare!
Si-au dat seama si moderatorii ca Gaia se referea la crestini.
Ca sa vezi cine detine monopol pe inteligenta! Nu cumva te-am vazut pe discovery? Si-a angajat gaia purtator de cuvant, sau cum se mai zice ...papagal?
Tine de educatie.Cum o dai tot acolo ajungi. Orice discutie e sortita esecului daca una din parti(teista sau ateista) incearca sa-si impuna punctul de vedere cu orice pret.Asta denota pentru mine o lipsa totala de respect fata de interlocutor si imi spune multe despre caracterul persoanei care se preteaza la asa ceva.Din nefericire e o linie fina intre a incerca sa convigi pe cineva de ceva si a-l face sa inteleaga singur.