Daca tot nu te intereseaza de ce faci bulbuci aici? N-ai prieteni? Un suc, o aluna ceva? putin aer curat?
Din cauza intereselor politice, etc, de asta s-au facut mai multe din una, desi cam tot aceeasi chestie e.
Asa s-au obisnuit. In mod normal se numesc confesiuni sau denominatiuni crestine.
Religii sunt : crestina, musulmana, iudaica, budista, etc.
La ei se poate cu jigniri pentru ca pentru ei exista o altfel de toleranta aici pe TPU! Daca insa mie sau tie ne mai scapa cite o intepatura la adresa ateilor sintem repede taxati in gura mare "Crestinii jignesc ateii!".
I`m know, am fost taxat deja si inca platesc
E dovedit faptul ca persoanele religioase (crestine) cunosc mult mai putine lucruri despre religia lor sau despre alte religii, comparativ cu ateii sau agnosticii.
Intr-adevar sint atei care poate cunosc Biblia mai bine decit mine, insa mie mi-ar fi fost rusine sa postez fotografia aia! Sa tii in mina asa o comoara de mare, sa citesti din ea si sa nu intelegi nimic este mai degraba un lucru de ascuns decit de laudat!
Pe de alta parte nici desconsiderarea religiosilor care nu cunosc la perfectie Biblia nu-i onoranta! Si daca nu o cunosc din scoarta-n scoarta, ce e? Daca ei cred si se straduiesc sa duca o viata bine-placuta lui Dumnezeu au sanse la fel de mari sa vada Raiul ca unul care o stie pe de rost! Spune Hristos
"... Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!".
Si nu cred ca e o geseala daca eu spun, fericiti cei ce au crezut in Dumnezeu si au avut o viata desavirsita, fara sa fi (vazut) stiut Biblia pe de rost!
Tu ai vrea vrea ca alte religii sa insemne ateism sau satanism?
Evident ca aceste ''alte'' religii( din care si cele enumerate de tine sunt crestine)-adica se bazeaza pe un zeu(bun-binenteles)
Satanismul si ateismul nu se pun(satanismul-insemnand masonerie etc.(adica un zeu rau) iar ateismul(lipsa credintei in orice fel de zei)
P.s:Si eu sunt atee
Poate sa insemne:iudaism, hindu, islam, budism, sikihism etc.
Am ajuns la concluzia ca daca in societatea de azi mai crezi in Dumnezeu esti "pleava"societatii...totusi de ce nu va vedeti de treaba voastra? De ce trebuie sa jigniti si sa va aratati prostia? Avem libertate sa alegem in cine vrem sa credem(si acum o sa sara ateii in cap)crestinii nu forteaza pe NIMENI sa treaca la crestinism, doar indeamna!
Metalhead esti satanist cumva?
"crestinii nu forteaza pe NIMENI sa treaca la crestinism"
Interesanta afirmatie. Vreau sa te intreb, sti ce au fost cruciadele?
Raspunde-mi tu la intrebare nu evita raspunsul...si stiu ce au fost cruciadele.
Ca e o religie diferita de a lor si / sau nu sunt informati.
ce, noi vorbim aceeasi limba cu nemtii, francezii, rusii? tot indo europeana e, dar alte ramuri, sub-divizii
Explicatia... mie imi suna a ceva stintific, credinta pentru. mine personal presupune cautare de sine, istoria cruciadeor... da istoria trebuie cunoscuta pentru a cuoaste greseala care e omeneasca si a nu persevera in greseala cea ce este diabolic, daca vrei sa gasesti dovezi le vei gasi, totu deinde de filtrele fiacaruia, de schemele si tiparele mentale, de conceptiile pe care le-am asimilat. Pace si respect.
Cu adevarat ai perfecta dreptate toti provin din crestini dar ORTODOXIEA este calea cea dreapta si adevarata restul este politic sa fim noi cu mot si ei cu palarie dar sub aceeasi umbrela Bunatatea este o virtute iar scopul un tel important este fapta buna impletita cu rugaciunea si postul
recedaniel3 întreabă: