| AdrianLeverkun a întrebat:

De ce unii utilizatori ai categoriei asteia refuza sa dezbata si dupa ce iti dau un raspuns fara cap si fara coada te ignora, astfel incat sa nu le mai poti raspunde si nici trimite mesaje in privat? Sa fie o teama de ratiune a unor oameni indoctrinati? Domnul Steregoi este unul dintre eirolling on the floor)))

Răspuns Câştigător
| Octavian199 a răspuns:

Te referi la steregoi? Ala ignora pe toata lumea care nu e de acord cu el rolling on the floor

| AdrianLeverkun explică (pentru Octavian199):

Aaaa si eu care credeam ca are ceva personal cu minerolling on the floor). Multumesc pentru lamurire

13 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ca să vorbesc în termeni biblici (elementul lui) aş zice că el e unul d-ăla care înconjoară marea şi pământul pentru a face un tovarăş de credinţă şi după ce îl câştigă de partea lui face din el unul de două ori mai rău decât el însuşi. happy

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Nilsson dar de ce numi spui direct pe nume, pe la spate ma iei sunt hetro, am avut, dar acum numai am, am dat stop ignore la toti useri, ca ei nu au acceptat sau numai intra e treaba lor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Crede si nu cerceta... Steregoi e spammer si atat

| Donsavas a răspuns:

Steregoi m-a blocat si pe minelaughing)

| AdrianLeverkun explică (pentru Donsavas):

E activ omulrolling on the floor Superior e mai simpatic. Cred ca are level mai mare la ei la biserica

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Steregoi are la ignor tot site-ul, nici nu stiu de ce isi mai pierde timpul punand intrebari, ca oricum nu are cine sa-i raspunda ala ele laughing)))).

| raMLesS a răspuns:

Am patit, deja nu ii mai raspunde cam nimeni la intrebari. omul are probleme grave.
El psihologia, felul in care se comporta oamenii, stiinta, evolutia, etc... le defineste prin demoni si Dumnezeu.
Acum 50 de ani te plimbai cu caruta, iar acum te plimbi cu masina? PAM! demonii sunt responsabili.
Esti ateu sau ai alta religie? PAM, nu meriti sa traiesti! laughing viata ta nu inseamna nimic.
Ai o parere diferita despre crestinism si critici anumite aspecte? PAM, demonii ti-au insuflat ideile astea laughing
Asa gandeste ala, as mai scrie eu acum ceva dar poate raman fara cont.

| Nilsson a răspuns:

Sa stii ca cel mai "ignorant" user din cati ii cunosc este un ateu militant si avea vreo 500 de useri in lista de ignore si asta in urma cu un an, intre timp poate a mai crescut numarul.
Dar sa iti spun o chestie comica, am si eu cativa atei in lista de ignore si am observat dupa un timp ca doi dintre ei apar si in lista utilizatorilor care ma ignora.
Cand ignori deja pe cineva nu mai este posibila nicio interactiune, iar daca vrei sa il scoti din lista userul respectiv trebuie sa isi dea acceptul, deci e absolut inutil sa mai dai si tu ignore cuiva care deja te are in lista.
Cred ca iti dai seama ce impresie am despre ei.

| Octavian199 a răspuns:

Ar fi bine sa nu-i mai raspunda nimeni la intrebarile puse de el, dar stai, ca isi raspunde singur cu alte conturi rolling on the floor

| Mclaren12 a răspuns:

Spalati pe creier care nu-s in stare sa dea niste argumente. Recurg la block si insulte ca sa se justifice.