Sunt o Martora a lui Iehova si sunt mandra ca am privilegiu de a reprezenta numele lui Dumnezeu.Isaia43:10-12
Eu sunt crestin-ortodox. Si nu imi e si nu mi-a fost niciodata rusine sa spun religia.
Probabil le e rusine din cauza ca acum e la moda sa fi "ateu" si vor sa fie in pas cu moda.
Rusine,nu am auzit pe nimeni sa se rusineze de religie, din contra, sunt tare mandrii de credintele lor, eu sunt atee, nu m-a lovit credinta de nici un fel
Eu sunt atee, si nu despre rusine e vorba de obicei, ci despre reticenta; cei care isi creaza un zeu personal se simt respinsi cand afla ca nu crezi in zeul lor, astfel, cei dezaxati mintal devin periculosi, de asta religiile sunt periculoase, ceilalti doar incep sa te ocoleasca, sa isi faca cel putin 3 cruci cand te vad, sa spuna tuturor cat de satanist esti si ei sa te ocoleasca, s.a.m.d.
Ortodox. Nu cred ca e vorba de rusine. Cred ca unii "frati" isi ascund apartenenta pana se apropie de ortodocsi sau catolici.
Ateismul nu e o religie. Plus de asta, multi nu fac diferenta intre credinta si religie. Religia e ca sexul facut in fata unui stadion plin cu babe frigide care iti comenteaza orice miscare, eventual huiduie si fluiera din cind in cind. Daca e sa o luam asa, majoritatea facem parte din ortodoxie prin botez. Ateu nu te botezi sau treci prin vreun rit ceva. Personal ma pot declara umanist inainte de orice altceva.
"My king teach me : Love is my Religion"
-Alborosie
http://youtu.be/r-eXYJnV3V4
Mi-e rusine rusine sa zic ca-s satanist.Ma fac mereu rosu rosu in obrajori de rusine.Tee-hee!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: