| sunrises a întrebat:

De ce uraste diavolul pe Dumnezeu?

40 răspunsuri:
| ErrorFound a răspuns (pentru Lizzu):

Pai, parca era in noi Dumnezeu. Deci e parazit...

| SatanLovesYou a răspuns (pentru Lizzu):

Cum zici tu, draga Liz.
*Iau popcorn si ochelari 3D*
Ne uitam la ei? laughing

| Wøodenpints a răspuns:

Dar nu se urăsc. Chiar acum două zile i-am văzut în bar, stăteau la o bere și o cinzeacă.
Printre râgâieturi și sughițuri am auzit cum râdeau de idioții care au impresia că ei ar avea ceva unul cu altul.

| Lizzu a răspuns (pentru ErrorFound):

Aoleuu laughing

| Ady's_Adryan_1994 a răspuns:

Auzi ma ca nu e frumos da ce ma suntem la biserica laughing Du-te si papa lemne

| RandomDeTot a răspuns:

Din mandrie.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru NOname):

Nu vreau sa te jignesc, sau sa crezi asta, dar se vede ca nu esti intr-o perioada prea benefica pentru dezvoltarea ta personala.Mai ales acele " laughing ", ascund o fire afectata de ceea ce se intampla in lume.De raul pe care toti il facem.E in regula sa nu crezi(nici asa nu e), dar macar nu ii influenta pe ceilalti, mai ales ca acest cont al tau de pe TPU se situeaza atat de sus pe treptele acestui si-te.Lasa-i pe toti in prostia lor, bine? happyLumea in care traim, e ca un joc cu o grafica foarte slaba...nici n-ai idee ce lucruri ni se ascund,ce lucuri ni le ascundem noi de noi insine si intre noi. Daca tot nu exista,incearca sa nu iti focusezi nervii si sa-ti pierzi energia pe baza unor povestiwinking, fa ceva mai benefic pentru tine insuti.Ti-o spun cu sinceritate ca Dumnezeu exista, dar daca nu crezi, nu-ti pierde timpul "luminandu"-i pe ceilalti, ca pana la urma o vor face cei mai mai multi si fara becul tau legat de gat.Pana la urma nu-i faci rau lui Dumnezeu, nici bine nimanui, energie folosita aiurea.Si faza cea mai comica, iti faci rau tie! laughingFie ca o negi sau nu, te vei afecta singura,! laughingDaca nu ai facut-o deja.Si ai sa spui ca e vina presupusului "om invizibil", dar El iti lasa posibilitatea de a-ti trai viata exact cum vrei, sa traiesti dupa principiile pe care le consideri tu corecte, totusi ai aflat care sunt si legile Lui, de aia te lasa si nu poate fi vina lui daca nu-L asculti.Si daca e posibil sa te simti mai rau din cauza asta, e ca ti-o faci singuralaughing.

NOname
| NOname a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Am o rugăminte. Vezi-ţi de treaba ta şi împacă-te cu ideea că am dreptul să-mi exprim părerile când, cum şi de câte ori doresc! Dacă nu-ţi convine, este strict problema ta. Nu am de gând să-mi schimb părerile sau să mi le tac, doar pentru că ai tu o problema cu ele.
Fie că îţi convine sau nu, lumea e plină de păreri diferite (de a ta despre mine nu sunt curioasă).

Pe viitor, păstrează-ţi, te rog, frustrările pentru tine şi rezumă-te la a răspunde la întrebări (celui care a întrebat)! Mulţumesc.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru NOname):

Ok...scuze,n-am vrut sa creez ofense.

NOname
| NOname a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Scuzele sunt acceptate (nu şi recidivele).

Întrebări similare