anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce uraste Dumnezeu femeile?

37 răspunsuri:
| LePotato a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Asa e! Cat de orb am fost, cum de n-am vazut ca nu e asa!

| LePotato a răspuns:

Haideti mai credinciosilor... nu ma lamuriti si pe mine cu problema asta?sad

| Carla160402 a răspuns:

Daca D-zeu ar urî femeile nu ele ar fi primit puterea de a da viata copiilor, nu ele ar traii (de obicei) mai mult ca barbatii etc. Nu trageti concluzii!

| RAY a răspuns:

E barbat

| martzian a răspuns (pentru LePotato):

Am ajuns la intrebarea ta din intamplare. Am citit explicatiile tale. Nu am gasit nici una care sa justifice pretentia ca Dumnezeu "uraste" femeile. Iti stau la dispozitie sa discutam fiecare text despre care tu spui ca ar indica ura, dar vreau ca mai intai sa ne dai interpretarea ta la fiecare. A stabili locul, rolul, pozitia sau reguli pentru cineva nu indica ura. Din contra... happy

| martzian a răspuns:

Pana te mai gandesti iti propun un text care stabileste cat se poate de clar egalitatea (ca valoare) in ochii lui Dumnezeu:

"În Cristos Isus, voi toţi sunteţi copii ai lui Dumnezeu, prin credinţă. Căci toţi câţi aţi fost botezaţi în Cristos, v-aţi îmbrăcat cu Cristos. Nu este nici iudeu, nici grec, nici sclav, nici om liber, nici bărbat, nici femeie, pentru că voi toţi sunteţi una în Cristos Isus. Iar dacă voi sunteţi ai lui Cristos, atunci sunteţi sămânţa lui Avraam şi moştenitori după promisiunea făcută." (Galateni 3:26-29, NTR)

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu nu uraste femeile, el a creat femeia ca ajutor pentru barbat.

Întrebări similare