| DianaXoXo a întrebat:

De ce va inchinati la cruce?
Pe ca ca isus o fost rastignit pe ea? adica daca el era spanzurat voi ce faceati?
Va-ti fi inchinat la funie sau alta chestie?

Răspuns Câştigător
| FantasyAngel a răspuns:

Da ai dreptate. Eu una cred in alte chestii nu in bisericismele astea. Dar stii lumea nu se gandeste ca tine nu isi pune intrebari daca ii intrebi de ce isi fac cruce ei zic "pentru ca asa e bine" si pentru ca asa ia invatat preotul ei niciodata nu cauta raspunsuri.

31 răspunsuri:
| Andreea0209 a răspuns (pentru shadovv):

Te-as ruga sa nu mai folosesti apelative de genul "stupida" la adresa mea. Fiecare are dreptul la OPINIE. Dar daca ar fi asa cum spui tu, si o parte din oameni ar merge in cer in "rai" si o parte in "iad". Atunci cu pamantul ce s-ar intampla?thinking Citeste te rog Isaia 45:18, unde se spune despre pamant ca a fost creat de Dumnezeu pentru a fi locuit. Dar daca ne-am duce toti in iad si rai atunci pamantul? Ce s-ar intampla cu el? Nu exista nici o logica in ceea ce spui. Daca iti aperi ata de bine convingerile atunci sigur ai si un verset care sa demonstreze asta. Si in legatura cu religia mea, nu as dori sa ti-o fac cunoscuta deoarece din tonul si apelativele care mi le-ai adresat, nu cred ca ai pic de respecti fata de mine si convingerile mele.