| userulanului a întrebat:

De ce va preocupa atat de mult religia?

9 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nu ma preocupa -a existat, exista si va exista mereu in inima mea - credinta

| MMihai a răspuns:

Sunt în adevăr și utilizatori, care nu răspund decât la întrebări legate de religie, iar la domeniul religie scriu, în general prostii.

| MoneyMoney a răspuns:

Spre surprinderea ta pe mine religia nu m-a "atins" decat prin vizitarea manastirilor din tara! happy

| Wehrmacht a răspuns:

Crestinilor le e frica de iad.Deci,se roaga si ling icoane.

| shadovv a răspuns:

Pentru ca religia trebuie luata in considerare in tot ce exista. De la mitologie la etica, de la fabulos la fizica, de la legislatie la metafizica.

| EmaS a răspuns:

Pentru ca de relatia noastra cu Dumnezeu depinde vesnicia noastra.Dar din pacate oamenii se ingrijesc prea mult de trupul acesta, si prea putin de sufletul lor! Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,

| paranteză a răspuns:

Ma preocupa ca sa le fac la atei in ciuda ca eu tin cu Iisus Hristos.Sa vada pe ei pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine nu ma preocupa in mod special religia! Nu religia mantuieste ci Dumenzeu! Deci felul in care stam inaintea lui Dumnzeu este important! Cu cat suntem mai credinciosi cu atat suntem mai aproape de Creator!

Întrebări similare