| raMLesS a întrebat:

De ce voi crestini credeti in astrologie, in zodii?
De ce unii credeti in telepatie, telekinezie?
De ce credeti in clarviziune?
De ce credeti in descantece? Cand eram mic si mi se facea rau de la ce mancam... ma descantau bunicii in draci rolling on the floor Ma duceau pe la nu stiu ce baba sa ma faca bine.
Odata ca mi-am luxat mana, in loc sa mearga cu mine la doctor, m-au dus la o baba din sat care cica se trage din gemeni sa ma traga pe mana ca cica are leac de la Dumnezeu rolling on the floor... si culmea, mergeau la biserica in fiecare Duminica, tineau post, etc.
Habar n-aveti de religia si biblia voastra.

"După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul Dumnezeul tău pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe care le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul Dumnezeul tău nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:9-14) "

11 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Chestiile asta nu au treabă cu creștinismul, ci au treabă cu ocultul, adică știința.Astrologia este o știință, ce seamănă cu prognoza meteo. Dacă omul acceptă ceea ce astrologul îi spune aia i se va-ntâmpla. Dacă nu, nu.Dar cum oamenii habar n-au că sunt foarte vulnerabili la așa ceva, cred eronat că le-a fost prezis de astre să e întâmple asta.
Telepatia există, doar treebuie să cunoști tehnica de cumsă faci să comunici cu o alta persoană telepatic.Desigur necesita muncă, muncă și iar muncă, ca să ajungi să dobândești acest simț.
Chestia cu leacurile băbăști, descântece, și alte prostii de-astea, perfect de acord.Degeaba te crezi vindecător, daca habar n-ai să manipulezi energii, ești doar un om simplu, sau mai bine zis, impostor(nu e la persoana ta, deși e la persoana I).

| raMLesS explică (pentru DeyCj):

"Telepatia există, doar treebuie să cunoști tehnica de cumsă faci să comunici cu o alta persoană telepatic.Desigur necesita muncă, muncă și iar muncă, ca să ajungi să dobândești acest simț."

:)) De parca ar exista o tehnica sau ar fi ceva de antrenat...
Omule, telepatia, telekinezia, pyrokinezia, sunt niste vrajeli.
Undele cerebrale ale creierului nostru, nu au cum sa influenteze ceea ce se afla in afara craniului, chestiile astea nu au nici o baza. nu s-a facut nici un test in vreun laborator pe oameni, dar s-au gasit alte metode si acei "telepatici" erau de fapt niste excroci.
Oricat de fascinant ar suna, chestiile astea n-au legatura cu realitatea.
Telepatia este doar o credinta personala fara nici o baza stiintifica.
Poti sa vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=Jq9D_HkQhAA

| DeyCj a răspuns (pentru raMLesS):

La tine că ești ateu, adică îți trăiești viața în paradox și negație.Chestiile de comunicare telepatică nu sunt vrăjeli. Oamenii ca tine le ignoră, deși mai mult ca sigur ți s-a întâmplat și ție.
Degeaba încerci să aduci argumente despre chestii pe care nu le cunoști sau mai precis le ignori că nu au bază științifică, dar când o să observi că „cerul se deschide"(e o metaforă) o să-ți dai seama că e așa.

".Chestiile de comunicare telepatică nu sunt vrăjeli. Oamenii ca tine le ignoră, deși mai mult ca sigur ți s-a întâmplat și ție"
Nu, nu mi s-a intamplat.
Cum e posibil sa ii transmiti cuiva un gand, atat timp cat SEMNALELE ELECTRICE din capul tau ala sec, luale-ar dracu sa le ia, NU POT INFLUENTA NIMIC ALTCEVA DIN AFARA CRANIULUI?
CE ENERGIE visezi? Avem o aparatura incredibil de sofisticata, daca energiile alea chiar existau si erau atat de puternice incat puteam misca hartii sau trimite ganduri, fii SIGUR ca puteau fii masurate.

Noi suntem doar niste animale care au evoluat si si-au dezvoltat mult mai mult inteligenta experimentand lucruri si facand chestii care necesita inteligenta, in rest nu suntem cu nimic mai speciali decat restul vietuitoarelor.
Dar sa crezi ca esti nu stiu ce sufleto-universalo-energie rolling on the floor laughing penibilule, asta e deja prea mult.
Daca ai avea putin creier, ai vedea ca aia fac o mica smecherie atunci cand misca lucrurile, de ce nu amplaseaza o camera deasupra lui? De ce nu pune doua, trei camere in colturi diferite ale camerei, iar el de la distanta sa incerce sa miste cateva obiecte de exemplu?
Ba ce gandire sa ai ma sa crezi toate prostiile astea? Sa crezi ca poti sa manevrezi energiile p**ii sau mai stiu eu ce? De unde le scoateti nene? Macar puteti sa dovediti ca asa ceva exista?
Va place rau de tot sa va afundati in rahat, apoi veniti si va luati de cei ce va contrazic, chiar daca nu puteti dovedii nimic.
Un argument se bazeaza pe o dovada adusa in sprijinul unei afirmatii, o dovada se bazeaza pe ceva testat/probat si demonstrat, voi ce-ati testat?
Chiar daca suntem cele mai inteligente fiinte de pe planeta asta, ma minunez cand vad cat de batuti in cap sunteti si cate fixuri aveti, atata credinta oarba... ce minte sa ai sa crezi asa ceva... ce om sa fii.

Tocmai.Nu știu care „voi" din unul singur.Eu îți spun din experiența personală, nu din fundamente științifice, măsurate cu aparate, care precis au văzut asta, dar cum lumea e condusă de cre(ș)tini, ca nu cumva oamenii să afle că-și pot dezvolta mai mult de 5 simțuri, iar de fac asta n-o să mai poată fi controlați de acest program, au inventat ceea ce scrii tu.Tocmai, ca să ascundă adevărul. Ceva similar e și cu descoperirile despre captarea energiei din univers, și convertirea ei în energie electrică. Asta oamenii NU AU VOIE să știe cum se face, ca de știu nimeni nu ar mai plăti energia electrică și nici gaz, adică nu ar mai îmbogății pe nimeni din munca lor.
Așa că decât să mă ataci mai bine fi atent la aspectele astea ale științei. Știința și tehnologia sunt evoluate, dar, oamenilor le sunt făcute cunoscute DOAR ceea ce vor o mână de oameni, ce conduc lumea!
Și de la asta ies și oameni ce fac afirmații de genul ăsta. Oamenii ca tine sunt deja sclavii acestui program.Pentru că acești oameni nu cred nimic dacă nu au dovezi științifice, iar creatorii creștinismului știu că manipulând știința, și ascunzând adevărul pot manipula și ateii, ca tine de exemplu.Și ghici ce? Le-a ieșit. Pe unul ca mine știința ascunsă nu mă poate manipula, pe tine da.

Tu crezi in chestile astea, in videoclipurile alea cu oameni care pot misca lucruri cu puterea mintii, care pentru a misca, ar trebui sa exercite o forta de cel putin cateva grame/zeci de grame.
Ca sa probezi daca lucrul asta e adevarat, cumpara un cantar de precizie si concentreaza-te sa pui greutate pe el cu puterea mintii sa vezi ca nu pui nici juma de gram deoarece nu exista asa ceva rolling on the floor

Nu cred în clipuri.Cred doar în ceea ce fac.De asta știu un pic mai multe decât unul ca tine care-și trăiește viața în propria-i limitare.Adică un om limitat de propriul eu.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Aloooooooo, Coane Spireache!
Esti pe aratura si ai tocuri de 12. winking laughing Tu incurci varza cu magarul din spatele vacii careia ii place capra.winking laughing laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar crede in Dumnezeu, de ce nu ar crede si in alte prostii?

| slayer09 a răspuns:

Crestinii adevarati nu umbla dupa nimic altceva decat dupa Dumnezeu. Ei Il au doar pe Dumnezeu in suflet si in inima..pe nimeni altcineva care sa fie mai presus decat El. Restul e filozofie, traditii, ganduri, satana etc.

| nastaseelenacristina a răspuns:

Eu tot ce pot sa spun,este ca atunci cand eram copil cineva s-a mirat de mine,si am inceput sa ma invinetesc,daca mama nu avea inspiratia sa ma duca la vecina desub noi, o femeie batrana care mi-a descantat, era nasol de mine, chestile astea vrei nu vrei exista, cred in Dumnezeu citesc acatiste merg la biserica, dar cum exista bine exista si rau