Probabil sunt frustrati, sufera de anxietate, o au mica etc. Just pick one, they all cost the same.
Un adevarat crestin cand intalneste un ateu se intristeaza, ii plange inima privind la acel om hotarat pentru moartea vesnica. Cum sa huiduiesti, sa injuri un om HOTARAT MORTII de proprile sale alegeri? Imaginea ta privind crestini este DISTORSIONATA de gandirea ta de tip atee. Imi pare rau dar ca sa afli ADEVARUL ar trebui sa treci in "tabara adversa" pentru a afla realitatea. Un adevarat crestin, NU injura, jigneste sau blesteama, aceste fapte sunt in totala contradictie cu adevaratul crestin. Cine injura sau blesteama este un adevarat PAGAN, un crestin SPOIT.
Crestini se urasc intre ei si se barfesc ce ai vrea sa ne uite pe noi? crestini nu exista sa fim seriosi ce naiba
Ori ti-ai facut cont nou, ori esti user recent.
In primul rand nu NU generaliza!
Intr-adevar ca la aeasta categorie sunt discutii mai,, aprinse'' dar te asigur ca jignirile sunt de ambele parti
Si sa stii ca de obicei jignirile sunt raportate si sterse.
Frate eu nu me refer la ce injura lumea pe TPU. Eu me refer la viata normala. Intalnesti pe cineva pe strada, e crestin si daca afla ca esti ateu 70% sanse sa te injure... Asta ma deranjeaza. La PC le este usor sa injure, poate o mai fac doar sa se bage in treaba da' nici chiar asa.
Ignora!
Se vede ca esti nou pe-aici Daca ai fi fost de mai multa vreme pe TPU, ai fi observat ceva interesant. Si anume, faptul ca ateii de-aici sunt mult mai agresivi decat oamenii religiosi. Multi nu se sfiesc sa-i jigneasca la modul cel mai grosolan pe crestini (pot sa-ti dau si exemple daca vrei). Daca vrei sa fii respectat de ceilalti, trebuie sa-i respecti si tu, la randul tau, pe cei din jur. Eu nu spun ca toti ateii sunt asa, dar exista si astfel de specimene. Si la fel, si printre crestini, exista si indivizi lipsiti de educatie. Nu face greseala de a generaliza.
Eu nu ii injur nici hulesc. Si eu am dubii, indoieli dar ceva din mine crede ca exista ceva acolo care o sa imi raspunda la toate intrebarile si nu o sa ma lase sa dispar pentru todeauna fara sa imi raspunda la intrebari. Odata ce creezi ceva, ai si o responsabilitate pentru el.
Mai du-te- ma dacilea? cine te-a injurat? si de unde stii ca era ori ca erau crestini? le scria pe frunte? vad ca aveti o moda voi ateii, care nu santeti cunoscuti, o strigati in gura mare pe TPU; heeeiii sant ateu si,*** pe crestini.asa ai inceput tu acuma; de ce VOI crestinii? iti spun eu care sant si nu prea, dar nici nu inghit prostiile voaste; de ce? pai de scula sa ma tragi la mal sa nu ma innec.Si sa ma ierte adivaratii crestini.iar tu trebuie sa mai si dovedesti ca un adevarat crestin injura si blestema ateii, si mai ales ca acela ESTE intr-adevar crestin.
Ceva gen barbierim oua de strut.
Sunt nou pe-aici; credeam ca face parte din persecutia crestina asupra ateilor.
Apropo,celui căruia i-ai dat funda, ia uita-te sa vezi ce cuvinte frumoase a folosit când a vorbit despre biserica.Alea nu mai sunt înjurături?
Sunt nou pe acest site. Eu vorbesc de viata de zi cu zi. Sunt ateu. Si nu cred ca sunt 2 sau 3 crestini care nu m-au criticat sau injurat.
Am fost crestin. Am citit biblia. De asta sunt ateu acum. Am fost crestin doar pentru ca parintii mei au vrut asa.
Religia este bazata pe geografie nu pe fapte reale. Parerea mea cel putin. Daca as fi fost nascut in Siria as fi fost muslim. Prefer ateisum decat sa imi slujesc propria imaginatie.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: