Conform vt da, dar ele trebuie prinse si omorate, in biblie a merge la ele se pedepseste cu moartea
MULŢUMESC! da corect DAR... Si a zis Saul catre slujitorii sai: "Cautati-mi o femeie care cheama mortii, iar eu ma voi duce la ea si o voi intreba". Iar slujitorii i-au zis: "Iata, in Endor 5 se afla o femeie care cheama mortii".
8. Atunci Saul si-a schimbat infatisarea si s-a imbracat in alte haine si s-a dus, insotit de doi barbati, si a ajuns la femeie noaptea si i-a zis: "Te rog, ghiceste-mi prin grairea cu mortii si scoala-mi pe cine iti voi spune eu!
DECI AU O PUTERE O ENERGIE CEVA?
Pe bune? As incerca cu cea mai mare placere
Esti liber sa incerci. Eu nu incerc pentru ca nu vreau sa ma tovarasesc cu demonii.
Demonii nu interactioneaza cu oamenii ca vor oamenii. Dar daca insisti probabil ca in cele din urma ii provoci. Sunt vrajitoare false si vrajitoare adevarate. Cele false simuleaza ca un demon ar interactiona cu ele pentru vreun castig din partea clientului. Oricum sunt cazuri izolate si rare dar riscul exista. Eu nu m-as expune unui astfel de risc. In general demonii actioneaza subtil adica interactioneaza cu cativa oameni cheie din societate si le influenteaza gandurile fara ca ei sa-si dea seama adica le induce ganduri pe care victimele sau acei oameni le considera ca fiind ale lor insusi. E suficient ca oameni cheie din societate sa promoveze valori diabolice pentru ca de acolo isi produce efectul manipularea, influenta, mass-media, internetul.
"In general demonii actioneaza subtil adica interactioneaza cu cativa oameni cheie din societate si le influenteaza gandurile fara ca ei sa-si dea seama adica le induce ganduri pe care victimele sau acei oameni le considera ca fiind ale lor insusi"
Asta inseamna ca nu mai exista liberul arbitru, deci te contrazici singur.
Esti complet idiot.
"Ba exista libertate de alegere. Demonii vin cu un gand pe care victima il accepta sau nu"
"In general demonii actioneaza subtil adica interactioneaza cu cativa oameni cheie din societate si le influenteaza gandurile fara ca ei sa-si dea seama adica le induce ganduri pe care victimele sau acei oameni le considera ca fiind ale lor insusi. "
Te contrazici singur.
Acum am inteles si eu de ce ti-e frica sa gandesti si de ce nu-ti schimbi parerea despre unele subiecte, ti-e frica ca vin de la demoni.
Nu stiu cum se numeste sindromul, dar in timpul in care a fost maica-ta gravida cu tine, nu te-ai copt complet la minte.
Pentru că ele și-au depășit cele 5 simțuri, chestie ce o poate face orice om, dar nu toți cunosc și/sau vor să audă de așa ceva, din interdicții religioase, sau frici induse de sectele religioase la care au aderat sau în care au fost învățați de mici să creadă, cum sunt Românii ortodocși, de exemplu.
Depinde ce înțelegi prin Lumea de Dincolo. Eu înțeleg lumea de dincolo in contextul dat de tine ca fiind demonii, și nu, vrăjitoarele nu poat comunica cu morții deoarece cum poți comunica cu ceva ce nu exista( ideea ca sufletul e separat de corp și trăiește veșnic fie in iad sau in rai e loata de la păgâni, da stiu șoc), când mori încetezi sa mai exiști drep urmare nu exista fantome strigoi nimic derivat din oameni. Cum pot comunica vrăjitoarele cu demonii? Simplu, se roagă și se închina la ei, astfel fiind vulnerabila spre a fi posedata de ei, este un lucru groaznic și sper sa nu ai de aface cu așa ceva(si nu, demonii nu își manifesta puterile ca in filmele de groaza, nici nu vreau sa aflu cum), demonii pot imita oamenii care au trăit, doar au trăit printre ei, sa nu ai de aface cu așa ceva, Dumnezeu e singurul din alta lume cu care ai tu treaba.
Bossa100000 întreabă: