| Sweet155 a întrebat:

De ce vrea Dumnezeu sa ma incerce? Funda promit!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca te iubeste mai mult decat crezi si prin faptul ca te pune la incercari te apropii mai mult de El.
Vrea sa te incerce, ca mai apoi lumea sa fie uimita de ce poate face EL.
Te pup! Ai grija de tine! Tine capul sus mereu, orice s-ar intampla!

17 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Dumnezeu ne incearca pentru ca ne iubeste si vrea mantuirea noastra.Te pup, pa, pa.

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei, Dumnezeu nu incearca pe nimeni. Iacov 1:13

| Musique a răspuns:

De ce crezi tu că vrea să te încerce?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu Dumnezeu te incearcă,

| T0T a răspuns:

Ca sa te intrebi si sa te miri. Si asta e o incercare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
ca sa vada daca-l iubim pe el ( pe Dumnezeu) cu adevarat.
O zi buna.

| Voidwithin a răspuns:

De ce ar vrea sa te incerce, poate ce patesti sunt consecinte ale actiunilor tale.
Ex: Daca sari de la etaj nu te poti astepta ca gravitatia sa se schimbe.

| DarkAndDreary a răspuns:

Aparent un zeu care se presupune ca e atot-stiutor trebuie sa te incerce.

| Salahadin73 a răspuns:

Asta mi se pare de o aroganţă uriaşă. Într-un Univers infinit tu crezi că există un zeu care n-are altceva de făcut decât să te pună pe tine la încercare.

| aabaaab3278 a răspuns:

Ca sa te apropie mai mult de El.
-De ce ai numele ala si vorbesti de Dumnezeu?

| Sweet155 explică (pentru aabaaab3278):

Pentru ca numele asta este un adevar intr-un fel trebuie sa urastii tiganii dar intr-un fel este rau pentru ca nu trebuie sa urasti oamenii.. happy

| aabaaab3278 a răspuns:

Cum vine asta"trebuie sa urasc tiganii dar nu trebuie sa urasc oamenii"?
Tu gandesti putin? nu are niciun sens ce zici si te mai dai mare credincios. Daca te-ai fi nascut tigan? Trebuie sa fi redus mintal ca in secolul 21 sa urasti pe cineva din cauza culorii.

| Sweet155 explică (pentru aabaaab3278):

Aha laughing cand iti gasesti casa goala dupa care sa imi zici ca sunt redus mintal si ca urasc pe cineva din cauza culorii laughing))))

| EyelessJackLover a răspuns (pentru Sweet155):

Pai chiar esti redus mintal. Daca ti-ai fi gasit casa goala din cauza unui om alb, roman, ai fi urat toti oamenii alti pentru chestia asta?

| aladeieri a răspuns:

Daca am inteles bine tu urasti tiganii(care este aproapele tau chiar daca este tigan)si zici ca dumnezeu vrea sa te incerce? din cate stiu eu Dumnezeu la incercat pe Iov care era un om fără prihană şi drept; se temea de Dumnezeu şi se ferea de ce este rău.Esti tu un asemena om?

| sabin89 a răspuns (pentru aladeieri):

* l-a incercat

| penibilule a răspuns:

Dumnezeu se distreaza pe seama voastra, vazand cat de penibili sunteti, cata rautate aveti in voi si cat de penibili sunteti ca sperati la nirvana dupa ce ca faceti zeci de pacate zilnic.
Imi e mila de oameni ca tine, sincer

Întrebări similare