Ia si mai citeste si alte chestii. Priveste cu atentie in jur. Si daca inca mai crezi in basmul asta cu barbosul din cer... dumbniedzau sa te-ajute, ca esti caz pierdut.
Nu iti da ceea ce ceri, iti da ceea ce ai nevoie si cat poti duce. Chiar daca sunt lectii frumoase sau mai putin frumoase. Crezi in ceea ce vrei. Incearca sa multumesti pentru ceea ce ai nu doar sa ceri.
Fa ceea ce simti. Daca simti ca trebuie sa te pocaiesti atunci incearca sa te pocaiesti, daca nu simti, atunci nu o fa. Dumnezeu lucreaza tot timpul, ai incredere si rabdare, precum are si El!
Draga mea, stai linistita. Dumnezeu asculta rugaciunile tuturor oamenilor, chiar daca ai multe pacate. Sa te apropi se Dumnezeu ar insemna sa incerci sa nu injuri, si sa fi un om bun. Dumnezeu te vede, te asculta, te iubeste, te apara. Recomandarea mea ar fi sa te rogi seara cu toata inima, si sa iti lasi viata in mainile lui. Du te la biserica, acesta este un aspect foarte important. Incearca sa citesti psalmi si sa i intelegi.
Dumnezeu sa te binecuvinteze.
Vă mulțumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!
Mă voi strădui, chiar dacă îmi este greu.
OK, deci nu sunt eu in măsura sa iti spun ce trebuie sa faci dar te pot ajuta.
In primul rand acelasi Dumnezeu care nu iti raspunde imediat la rugaciuni, este acelasi Dumnezeu care nu te pedepseste imediat dupa ce ai pacatuit, si daca nu vrei sa te rogi in seata respectivă, fa o forțat, pentru ca ceva te forțează sa nu o faci, citeste biblia si o sa ii simti prezența lui Dumnezeu in viața ta!