Poate este bine sa tii post si apoi sa mergi sa te spovedesti la preotul de la biserica, daca tot ai vedenii cu Isus si Dumnezeu, fiindca numai de aoclo poti primi ajutoruld e care ai tu nevoie!
Rugăciunea înainte de culcare face mult bine. Nu Dumnezeu are nevoie să-I înalți rugăciuni, cu tu. Roagă-L ca să îți de-a un somn liniștit; trăiește în ascultare de El. Și dacă nu știi cum să faci asta, mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea din localitatea ta. Acesta este sfatul meu. Acesta este drumul cel bun: mergi pe el și îți va fi bine!
Dacă ești credincioasă, mergi la biserică și roagă-te mult, dormi cu biblia sau o cruce lângă tine, ar putea fi și paralizie în somn sau vise lucide. Încearcă să nu mai mănânci cu cel puțin 2, 3 ore înainte de culcare, bea un ceai de tei sau mușețel ca să dormi mai bine, dacă dormi singură ține ceva aprins mereu în cameră, o lampă sau televizorul.
Du-te la preot să îți citească niște rugăciuni speciale (citește preotul din Slobozia Ciorăști, Vrancea miercurea și vinerea de obicei în postul mare) și fă și cum ți-a zis Modaxo92 și Violleta2022.
Buna(nu băga in seamă numele meu nu știu să-l schimb)
Eu îți recomand să te duci mai des la biserică și să începi să te rogi în fiecare seară, sa nu mai faci pacate(dacă fumezi e mai ok)dar nu sa înjuri/blestemi.
Încearcă sa mergi la biserică și o să fie bine sau eventual cheamă un preot să sfințească casa