Rugăciunea înainte de culcare face mult bine. Nu Dumnezeu are nevoie să-I înalți rugăciuni, cu tu. Roagă-L ca să îți de-a un somn liniștit; trăiește în ascultare de El. Și dacă nu știi cum să faci asta, mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea din localitatea ta. Acesta este sfatul meu. Acesta este drumul cel bun: mergi pe el și îți va fi bine!
Dacă ești credincioasă, mergi la biserică și roagă-te mult, dormi cu biblia sau o cruce lângă tine, ar putea fi și paralizie în somn sau vise lucide. Încearcă să nu mai mănânci cu cel puțin 2, 3 ore înainte de culcare, bea un ceai de tei sau mușețel ca să dormi mai bine, dacă dormi singură ține ceva aprins mereu în cameră, o lampă sau televizorul.
Du-te la preot să îți citească niște rugăciuni speciale (citește preotul din Slobozia Ciorăști, Vrancea miercurea și vinerea de obicei în postul mare) și fă și cum ți-a zis Modaxo92 și Violleta2022.
Buna(nu băga in seamă numele meu nu știu să-l schimb)
Eu îți recomand să te duci mai des la biserică și să începi să te rogi în fiecare seară, sa nu mai faci pacate(dacă fumezi e mai ok)dar nu sa înjuri/blestemi.
Încearcă sa mergi la biserică și o să fie bine sau eventual cheamă un preot să sfințească casa