| Moisie a întrebat:

De curand un cetatean arab de religie islamica, m-a intrebat daca eu ca si crestin, pot sa cred ca Dumnezeu (sub forma de Treime inexistenta in Biblie) a insamantat o femeie ca sa aiba un fiu cu ea, si daca pot sa accept ideea ca Isus si-a fecundat viitoarea sa mama ca din fructul acestei fertilizari sa devina propriul sau tata si in acelasi timp proriul sau fiu?
Voi ce i-ati fi raspuns stiind ca in Biblie nu este descris niciunde acest lucru?

35 răspunsuri:
| Moisie explică (pentru oprescudorin11):

Si ce-mi spui mie, nu ai sindicat?

Mai bine ai raspunde la intrebare!

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Moisie):

Vad ca esti destul de documentat, eu insa nu fac munca de cercetare, eu doar sunt credincios.Si am ales ceea ce imi place, partea care mi se pare sublima.Care are milenii de cercetatori.
Si care functioneaza.Am un aliat in tine ca vrei sa o demolezi. Asta e un lucru bun, caci va tine treaza atentia. Sindicatele nu mi-au placut niciodata, nu-mi place sa ma amestec cu turma.Argumentele care le-ai cerut ti le-as putea da, fara folos insa, ai idei preconcepute.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Moisie):

Vad ca esti destul de documentat, eu insa nu fac munca de cercetare, eu doar sunt credincios.Si am ales ceea ce imi place, partea care mi se pare sublima.Care are milenii de cercetatori.
Si care functioneaza.Am un aliat in tine ca vrei sa o demolezi. Asta e un lucru bun, caci va tine treaza atentia. Sindicatele nu mi-au placut niciodata, nu-mi place sa ma amestec cu turma.Argumentele care le-ai cerut ti le-as putea da, fara folos insa, ai idei preconcepute.

Tu in schimb ai idei retrograde si vad ca recunosti ca iti ghidezi viata tinand cont doare de placerile tale dictate de irationalitate, si asta este rau!
Scuze daca sunt cam dur, dar ca sa ma intelegi mai bine vezi raspunsul care i l-am dat lui Dildo, pentru ca cei ca tine sunt aceia care fac de ras si distrug Romania din interior pentru ca nu-i duce mintea sa priceapa ca in lumea concurentionala de astazi numai statele care au oameni rationali pot progresa, adica SUPRAVIETUI, in timp ce societatile retrograde bazate pe religie se autodistrug, si exact in stadiul acesta de autodistrugere este societatea romaneasca din cauza milioanelor de inconstienti, printre care te numeri si tu!