Inseamna ca ai mare nevoie de informatii cu privire la modul in care trebuie sa traiesti
Cei plecati din lumea aceasta nu pot lua legatura cu noi. Biblia spune ca ei ''dorm'' pana la judecata. De aceea si multi preoti ortodoxi au sustinut ca poamana se face in amintirea celui cae a murit, nu pentru a ajunge ceva la el, pentru ca el doarme.
Cei care cred in Hristos si au primit mantuirea prin harul Lui, prin moartea ispasitoare pe cruce a Lui Hristos, si acceptandu-l pe el ca mantuitor personal, nu vor merge la judecata, biblia spune ca ei vor merge in cer, singura cale de mantuire este Hristos.
Nu trebuie sa credem in visuri nici sa ne intereseze semnificatia lor! Mantuitorul Iisus Hristos nu ne-a indemnat sa credem in visuri, ci ne-a indemnat sa credem in Dumnezeu si in El. - Ioan 14, 1
Pacatosule unde a zis Iisus sa nu credem in vise? Esti cam mincinos sau doar ignorant?
Si vezi ca pacatuiesti mult cu gramatica, varianta vise se utilizează când este vorba de imagini și procese psihice din timpul somnului, în timp ce pluralul visuri se referă la: iluzii, aspiraţii, dorinţe arzătoare, reverii, meditaţii etc. (DEX).
Pluralul "visuri" este si el corect, conform DEX. Daca tot il invoci macar citeste definitia pentru cuvantul "vis", altfel pari a fi prost si rau-voitor!
https://dexonline.ro/definitie/vis
"VIS, (1) vise, (2, 3) visuri, s. n. 1. Faptul de a visa; imagini și procese psihice care survin în fazele mai puțin profunde ale somnului. ◊ Carte de vise = carte care cuprinde semnificația profetică a visurilor. ◊ Loc. adj. De vis = propriu visului; extrem de frumos, de necrezut, ireal. ◊ Loc. adv. Ca prin vis = vag, confuz. ♦ Fig. Atmosferă, imagine, frumusețe ireală. 2. Reverie, meditație, visare. 3. Fig. Iluzie deșartă; aspirație irealizabilă. ♦ Dorință arzătoare. ◊ Expr. A-și vedea visul cu ochii = a-și (sau a i se) îndeplini cea mai arzătoare dorință, a-și (sau a i se) realiza tot ce și-a propus. – Lat. visum.
sursa: DEX '09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni "
" VIS, visuri, s. n. 1. Faptul de a visa; înlănțuire de imagini, de fenomene psihice și de idei care apar în conștiința omului în timpul somnului. ◊ Carte de vise = carte care cuprinde semnificația profetică a visurilor. ◊ Loc. adj. De vis = propriu visului; fig. extrem de frumos, de necrezut, ireal. ◊ Loc. adv. Ca prin vis = vag, confuz. ♦ Fig. Atmosferă, imagine, frumusețe ireală. 2. Reverie, meditație, visare. 3. Fig. Iluzie deșartă; gând, idee, aspirație irealizabilă. ♦ Dorință arzătoare. ◊ Expr. A-și vedea visul cu ochii = a-și (sau a i se) îndeplini cea mai arzătoare dorință, a-și (sau a i se) realiza tot ce și-a propus. [Pl. și: vise] – Lat. visum.
sursa: DEX '98 (1998) adăugată de ana_zecheru acțiuni "
Nicaieri nu ne-a cerut Dumnezeul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos sa credem in visuri! Ci ne-a cerut sa credem in El si in Dumnezeu:
Ioan 14, 1: "Sa nu se tulbure inima voastra; credeti in Dumnezeu, credeti si in Mine."
Iisus S-a intrupat ca sa credem in El si sa avem viata vesnica, nu pentru a crede noi in plasmuiri ale mintii din timpul somnului!
Esti doar un indoctrinat prost.
anonim_4396 întreabă: