| EmmaShefferd a întrebat:

De mica multe lucruri "interesante" s-au intamplat.Am fost adoptata deoarece mama adoptiva nu reusea sa ramana insarcinata desi facea tratament pentru asa ceva.Cand m-a adoptat eu eram extrem de bolnava incat mama era trimisa acasa caci nu mai aveam cum sa traiesc mult, nu stiau ce sa imi faca doctorii. Parintii nu s-au dat batuti pana nu m-au pus pe picioare cum se zice. Dupa ce eu incepeam sa imi revin, mama a ramas insarcinata, nevenindu-i nici ei si nici doctorilor sa creada ca reusise. Cam mereu se intamplau lucruri in preajma mea, si de cele mai multe ori eram constienta ca eu le provoc. Uneori presimt dinainte ca se vor intampla anumite lucruri, cum e moartea matusii, sau anumite accidente la scoala. colegii cand observau ca eu daca zic ceva, acel lucru se va intampla. Nu sunt prevazatoare, nu sunt medium, nu sunt orice alta persoana cu abilitati. Dar stiu ca e ceva diferit la mine.Aceste evenimente din viata mea m-au tinuti departe de multe activitati normale unui adolescent. am 21 de ani si nu am avut niciodata un contact de nici un fel cu vreun baiat.Sunt virgina si nu am avut nici macar primul sarut. Desi mereu am vrut sa am lucrurile astea. Mi-as dori sa stiu ce parere aveti despre situatia mea. Acand in vedere ca aparent sunt o fata normala, oarecum nu agreez cluburile dar nu cred ca asta e impedimentul.E ceva special la mine, sau e doar in mintea mea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ţi-am zis că ai nişte daruri de la Dumnezeu iar aceste lucruri care ţi se întâmplă este un semn că ceva nu e în regulă la tine! Diavolul profită de faptul că nu-ţi poţi întrebuinţa darul deoarece tu eşti o ameninţare pentru el, din cauza darurilor cu care eşti înzestrată iar până când tu nu vei înţelege că trebuie să te dedici lui Dumnezeu cu toată inima şi că trebuie să foloseşti aceste daruri în slujba Lui, aceste vise nu vor inceta si darul se poate sfârşi.
Mai mult nu am ce să îţi spun rămâne totul la atitudinea ta. Dacă vrei, putem tine legătura!

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmmaShefferd):

Ok, scuze dacă te-am tulburat, unii oameni au chemarea la căsătorie alţii la monahie(călugărie). Ţine de tine prin rugăciune să descoperi care e calea ta! Prin monahie oamenii îşi închină total viaţa lui Hristos, iar prin căsătorie bărbatul şi femeia devin un trup. Amândouă căile primesc binecuvântarea lui Dumnezeu şi de aceea nu trebuiesc luate în râs. Prin căsătorie cei doi soţi îşi iau angajamentul în faţa lui Dumnezeu că se vor respecta reciproc şi vor fii împreună lucrători cu El, împlinind scopul căsătoriei naşterea de prunci pe care îi vor închina Domnului. Prin monahie, cei tunşi în monahism îşi dedică total viaţa lui Hristos se angajează să fie lucrători îndeaproape cu Dumnezeu şi să-i slujească Lui, scopul lor fiind să atingă desăvârşirea prin ascultare şi rugăciune continuă şi ajutorarea fiilor duhovniceşti(mirenii creştini ). Urcând pas cu pas pe treptele credinţei şi învingându-şi patimile omul poate ajunge la treapta Îndumnezeirii, adică a comuniunii depline cu Dumnezeu prin Har încă din timpul vieţii, aşa cum erau iniţial Adam şi Eva înainte să guste fructele din pomul cunoştinţei binelui si al răului.

| EmmaShefferd explică (pentru anonim_4396):

Baga id asta sa vb mai multe pe mess daca doresti one_hellangel.coldviper

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmmaShefferd):

OK, intru mâine dacă ai chef să vorbim.

| mircea1989 a răspuns:

Diavolul....se foloseste.....eu cred ca esti norocasa si Dumnezeu le aseaza intr-un fel numai de El stiut.e posibil ca peste 5 ani sau 10 sa analizezi toata viata ta pana in acel moment si sa vezi ca multe intamplari banale sau lucruri fara explicatie la momentul acela, acum sunt clare si asa era cel mai bine sa se intample.eu cred cu tarie ca din pacate nimic nu se intampla fara voia Lui.nu e nimic in neregula cu trairile tale si viata ta.nu te indoi de ceea ce simti si gandesti pentru ca esti tu!