| DarkOrbitMoon a întrebat:

De multe ori am vazut la aceasta categorie(religie) si nu numai, intrebari de genul:"Ce inseamna cand visezi, am visat aseara ca..."Nu e cazul sa mai continui ca deja ati prins ideea.Ce in capul acestor oameni? Cred ca Dumnezeu le trimite imagini in timpul somnului ca sa le arate cum va fi viitorul sau ce?
Scuzati-ma, dar e putin amuzant.

11 răspunsuri:
| William a răspuns:

Aer. Probabil ca da.

| OOOLEOOO a răspuns:

Asa era descrisa comunicarea evreului cu Divinul prin vise...Credinta lor ramane aceeasi, intr-un fel.

| M25M a răspuns:

Se dau acele semnificatii tampe si supersitioase din batrani pe de o parte iar pe de alta parte este prea greu nu sa studiezi ci sa te documentezi sa vezi cat de cat cum functioneaza psihicul.

| Chαяtreux a răspuns:

Iti dai seama ca au pana in 12 ani, nu?laughing

| 3xfemeie a răspuns:

Faptul ca stiinta se ocupa cu studiul si interpretarea viselor in functie de fazele somnului, de exemplu, probabil ca este mult peste intelegerea si priceperea unora.
". Cercetarile stiintifice au aratat ca aproximativ 50% din oameni au cel putin un vis lucid in timpul vietii, fapt ce le imbunatateste viata spirituala si viziunea asupra intelegerii viselor. "
Continuarea citatului exclude ateii.

| kiv1990 a răspuns:

Prostii

| JulyStorm a răspuns:

Nu umbla la ei ca-i dereglezi mai rau. Lasa-i asa cum sunt si mergi mai departe de parca nici nu i-ai vazut. happy

| Vasιle a răspuns:

Dumnezeu chiar asa face. el ne da noua imagini in vise si vine la noi. el ne zice noua ce vrea in vise

| HueyFreeman a răspuns (pentru Vasιle):

Se pare ca zeul acela este cam slab. Nici macar nu poate manipula visul meu, pe care il pot controla cu usurinta.

| Meganulon a răspuns (pentru Vasιle):

"vine la noi. el ne zice noua ce vrea in vise"
Bataie nu vrea?

| DarkOrbitMoon explică (pentru Vasιle):

E o gluma, nu?