| RockOrNothin a întrebat:

De unde a apărut Dumnezeu? Așa, deodată, din neant?

Iar voi, care criticați ateii (sau alte religii) și vreți cică să îi exterminați (am auzit și proști d-ăștia), ce ar fi dacă și ei v-ar "extermina" pe voi?

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru praetor8):

Iti raspund cu o intrebare:de ce consideri tu ca cei care nu au aceeasi confesiune religioasa ca a ta(ori care ar fi ea) sau nu au deloc o confesiune religioasa(sunt atei) trebuie neaparat exterminati, supusi torturilor sau mai stiu eu ce?
Esti cumva Hitler, Ceausescu poate?!
Eu ziceam doar ca persoanele care urasc pe cineva fara MOTIV(confesiunea religioasa DIFERITA sau lipsa/prezenta ateismului NU reprezinta UN MOTIV )! nu trebuie exterminate sau ceva de genu(acest lucru mi se pare o MARE ABSURDITATE si MAI ALES- N E B U N I E! ) ci explicam ca TOATE aceste persoane trebuie verificate+tratate deoarece in majoritatea cazurilor prezinta un PERICOL SOCIAL(pe scurt ''sunt dusi''...)
Esti si tu la fel ca ei? happy

| Inferno a răspuns (pentru petriinna):

Dimensiunile despre care vorbeam sunt dimensiunile percepute in sens stiintifica, deci nu te astepta la ceva spiritual de natura ezoterica.
Spatiul Calabi-Yau este o notiune ce apare in teoria stringurilor si teoria M.
Ideea de dimensiune apare in aceste teorii, deci poti incepe citind carti despre teoria corzilor. Daca vrei ceva serios urmezi modelul matematic, cursul, pe care il poti descarca in format pdf de pe internet, asta daca nu urmezi facultatea de fizica.

| Felix_Remus_1990 a răspuns:

Eu sincer nu stiu sa-ti raspund la intrebare dar un lucru iti pot zice sigurbig grinumnezeu este ENERGIE PURA! De asta nimeni nu=l poate vedea.Si cum zic eu:Nimeni nu poate judeca pe altul, numai Domnul Dumnezeu ii poate judeca pe toti.

| RockOrNothin explică (pentru petriinna):

Nu sunt atee, sunt curioasăwinking

| RockOrNothin explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Merci pentru site

| RAY a răspuns:

Cui i pasa cum a aparut daca toti cred din interes in el pe bune cui, oamenii cred pentru ca sa le ajute zeii nu se ajut singuri asteapta ajutor divin

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru RockOrNothin):

Cu placere

| praetor8 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu are niciun sens ce scrii tu.