La Auchan se vand chiloti dar Auchan nu inseamna ca e magazin de chiloti. E acelasi templu unde Isus a zis negustorilor ce vindeau porumbei si turturele cu un pret mai mare de 3 ori (faceau specula) ca templul nu este "casa de talhari".
Chiar în Biblie scrie asta. În curtea templului exista o piață. În piața aia se schimbau banii romanii cu fața cezarului cu banii evreiești, singura monedă care se putea folosi în templu. Bun, pe lângă schimbarea baniilor, ca în orice piață existau negustori care vindeau diverse. Chiar NT mai târziu apare episodul când Iisus pune mâna pe bici și scoate negustori din templu, deși nu avea nici dreptul, nici permisiunea să facă asta.
Erau oameni ce vindeau acolo. Vezi intimplarea cu minia lui Isus din templu.
De ce sa o las? Ca nu îți convine tie? Atesta ca erau vinzatori in templu. E dovada cea mai clara. Și tu o respingi!
Dacă un copil se ia de tine, il iei in seama? Si cu cit e el mai serios, cu atit mai bine rîzi de el. Cine pune acum intrebari copilăresti ?
Si? Si Isus a fost un simplu bebe in fasa, un copil obisnuit de 12 ani, un adolescent ca oricare altul de 18 ani. Pina sa devina "renumit" avea sa mai treacă mult timp.
Dar cum sa fie? Crezi ca a fost un fel de Superman? Iata o descriere foarte plastică despre care se crede ca i-a fost destinata: "El a crescut înaintea Lui ca o odraslă slabă, ca un lăstar care iese dintr-un pământ uscat. N-avea nici frumuseţe, nici strălucire ca să ne atragă privirile, şi înfăţişarea Lui n-avea nimic care să ne placă"
Depinde de perspectiva din care privesti. Ca om, da, ca divinitate, nu.
Rizi tu, rizi, Harap Alb!
Insa va veni ziua cand orice ochi Il va vedea, si Superman va fi mic in comparatie cu El. Trist e insa ca pentru tine va fi prea tîrziu atunci. Cînd Il vei vedea fata in fata, fara a fi nevoit sa crezi, atunci de mult se va fi stabilit in care tabăra te-ai hotărît sa fii. Si daca ai ales-o pe cea gresita, nu o vei mai putea schimba, soarta iti va fi pecetluită.
Posibil. Dacă nu, sigur te va trezi din morti.
Mai vedem. Viitorul va decide. Si eu am zis ca nu se vor întîmpla multe in viata mea, si s-au întîmplat.
Nu e, dar trezirea ta la ultima realitate, se poate spune ca va fi o minune. Desi pentru situatia de atunci va fi perfect normal.
Pai, daca e sa fie dupa cum spui tu, atunci si porcul o sa zboare .