La o intrebare falsa, vei primi raspunsuri false. Intepretarea ta este total gresita, ea fiind valabila doar in viziunea ta. Poti trai cu ea si poti avea sufletul impacat, ca este corect ceea ce faci, dar iti vei da seama. Noi crestinii, nu te condamnam, esti liber sa traiesti cum vrei.
Daca intrebarea ti se pare ca este falsa, inseamna ca Biblia e falsa pentru ca intrebarea mea se bazeaza pe versete luate din Biblie.
2 Chiar daca crestinii m-ar condamna(desi ar face-o daca ar fi permis sa faci ce au facut ei in 1000 de ani de viata crestina)nu as pune niciun pret pe vorba lor pentru ca din principiu nu pun pret pe parerile unor care din cauza ca nu stiu nimic sunt nevoiti sa creada totul asa a proasta, adica fara o baza in adevarul stiintific.
3 Evident ca sunt liber sa traiesc asa cum imi dicteaza constiinta si nu asa cúm ar vrea niste oameni care nu stiu nimic si pentru asta sunt nevoiti sa creada totul
"nu as pune niciun pret pe vorba lor pentru ca din principiu"
Aroganta, Superioritate, etc.
Din aceasta clipa prietene nu iti voi mai raspunde la intrebari. Oricum parerea mea nu conteaza, ai dreptate!
O zi faina!
Argumentele tale luate din Biblie sunt doar cateva versete scoase din context. Partea cu Belzebub, pai a dat si Isus răspuns la acele bârfe:
Mt 12:25-27 "Isus, care le cunoştea* gândurile, le-a zis: „Orice împărăţie dezbinată împotriva ei însăşi este pustiită; şi orice cetate sau casă dezbinată împotriva ei însăşi nu poate dăinui. Dacă Satana scoate afară pe Satana, este dezbinat; deci cum poate dăinui împărăţia lui? Şi dacă Eu scot afară dracii cu ajutorul lui Beelzebul, fiii voştri cu cine-i scot? De aceea ei vor fi judecătorii voştri." In ce privește puterea asupra dracilor data ucenicilor, pai nu crezi ca Dumnezeul atotputernic are putere si asupra unor îngeri răzvrătiti creați chiar de El (pana la urma asta sunt dracii), mi se pare destul de logica treaba. Iar in ce privește Vaticanul, nu e vina creștinilor ca niște încuiati, care au preocupări mai mult politice decât religioase si care se autoproclama vicarii lui Dumnezeu pe pământ afirma idioțenii din astea, fara supărare daca e vreun catolic pe-aici dar asta e părerea mea.
Foarte gresit ales exemplul cu explicatia lui Isus, nu rezista de loc logicii si elimina din start posibilitatea ca el Isus joaca pe doua planuri, unul al intereselor sale murdare, si alt plan este planul minciunii spuse cu scopul de a adormi mintile oamenilor,
Confirmarea afirmatiei mele o gasim in Biblie in Evanghelia dupa Marcu, in cap 4, ucenicii ii cer lui Isus sa le explice de ce vorbeste mereu in pilde!
Si iata ce le raspunde Isus:
Voua vă e dat să cunoaşteţi taina împărăţiei lui Dumnezeu, dar pentru cei de afară totul se face în pilde,
Ca uitându-se, să privească şi să nu vadă, şi, auzind, să nu înţeleagă, ca nu cumva să se întoarcă şi SA FIE IERTATI "
Ai vazut ce vrea Isus cand vorbeste in pilde?
2 Singura putere pe care a avut-o Dumnezeu impotriva Potrivnicului Sau = Lucifer=Satana =falsul Christos, a fost aceea pe care o vedem in Apoc 12:12, si anume ca l-a expediat pe Satana pe pamant, si apoi in Iad, si iata ca vedem cum Satana si-a facut biserica sa in care el potrivnicu este slavit ca Dumnezeu, si iata ca isi continua IMPOTRIVEALA aici pe pamant unde vedem ca a desfintat Legea lui Dumnezeu pe care au numit-o vechiul Testament semn ca vechiul Dumnezeu A MURIT, si au inlocuit Legea lui Dumnezeu cu Noul testament al Satanei, care si el si-a sacrificat viata pentru ca sarlatania sa, sa ramana vesnica, de aceea numele de nou Testament.
3 Cat priveste Vaticanul si ce spun vicarii acolo, este purul adevar, ei sunt aceia care au INVENTAT religia crestina si ca atare ei cunosc care este adevarul pe care se bazeaza inventia lor, voi astialalti nu sunteti decat niste habarnisti care credeti ca daca ati spalat unealta crimei si bracinarii criminalului, acesta a devenit un om purificat si sfant.
Nu draga, milioanele de crime nu se spala cu sapun si nici prin spalarea creierului prin indoctrinare religioasa, ci prin JUDECATA si apoi condamnarea la moartea prin desfintare a acestei institutii criminale
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: