| OctavianDanielMaria a întrebat:

De unde stiau Adam si Eva ce inseamna: ''Sa nu mananci din pomul cunoasterii binelui si raului? Ca nu aveau cunoastere. Erau ca niste bebelusi la gandire. Si unde scrie ca i-a facut mari? Se deduce ca i-a facut bebelusi. Ete dovada: Cresteti si inmultiti-va''.

33 răspunsuri:
| microsedd a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Mai degraba eu am intrat in jocul tău și te-am distrat un pic...

Răspuns utilizator avertizat
| andreisergiu123456789 a răspuns:

Aici sunt multe greseli:
1.)Adam si Eva nu aveau cunoastere ci aveau gandire de copil de 5 ani, suficient cat sa inteleaga o porunca.
2.)Un copil de 5 ani sau un om creat cu minte de copil de 5 ani cu sau fara sarpele viclean tot ar fi pacatuit neputand s areziste la tentatia de a musca din fructul interzis, ca de asa e psihologia umana, lucru pe care Dumnezeu trebuia sa l stie doar EL i-a creat.
Ceea ce ne duce la alta greseala 3. )De ce nu a pus un camp de forta peste pom, ca sa nu treaca peste el Adam si Eva, in cazuul in care cedau fizic.(pentru crestini stiu ca mai erau si alti pomi infiniti din care mai puteau manca da ziceti voi daca la mintea de 5 ani nu ati fi facut o deci socu mic, psihologia e impotriva voastra)))
4.)Ultima greseala e sarpele viclean prezent in RAI, ceea ce a facut el se numeste treaba usoara, de ai fraierii pe Adam si Eva, iar toate astea ne duc la o alta greseala :
"Sarpele era cel mai viclean dintre vietuitoare"
Asadar ce cauta un animal cu REPUTATIE IN VICLENIE IN RAI)))
Dau premiul nobel unui ccrestin care da raspunsul...(p.s. am glumit e RETORICA PROVOCAREA))