Nu este relevant. Ceea ce i s-a intamplat nu se poate numi o minune. Scopul cu care a ajuns la spital si cel pentru care a luat tratament a fost cel de a se vindeca. Nu s-a dus la spital sa moara si nu a murit. In caz ca evita sa faca o vizita la spital si se ducea la morga si isi revenea, puteam vorbi despre o minune, dar cand te duci la spital pentru tratament in scopul de a te vindeca, iar rezultatul a tratamentului pe care il urmezi la spital este vindecarea, un astfel de caz nu poate fi decat unul normal, cu un rezultat care se urmarea.
"Minciuni?
si Mos Craciun, Zana Maseluta, Iepurasu de Paste ce sunt?"
Tot minciuni, cum adica ce sunt. Dumnezeu si Mos Craciun au in comun lipsa de evidenta si rationalitate. De aceea fac aceasta comparatie.
Cam multe generalizari nu-i asa? Se pare ca tu esti profetul crestinilor si doar tu ai ultimul cuvant in ceea ce poate sa faca sau sa nu faca un crestin."
"un crestin adevarat citeste Biblia insa actioneaza si dupa propriile lui principii, pe cand un fanatic face ce se scrie in Biblie"
Tu iti dai seama ce porcarie ai scris aici?
Deci nici tu nu stii ce spui, el citeste biblia si face tot cum vrea el, nu cum scrie in biblie. Daca tot crezi ca biblia e cuvantul lui dumnezeu ar trebui sa o urmezi orbeste si sa nu ocolesti ce nu iti place, pentru ca sunt destule fragmente neplacute din biblie.
Si tot nu are sens ce ai scris, tu spui ca cel ce urmeaza biblia e fanatic, dar cel care nu o urmeaza e un crestin adevarat.
"un crestin adevarat nu se va lua de un ateu fiindca nu crede in Dumnezeu, pe cand un fanatic face acest lucru in fiecare zi"
Ce amuzant esti, tu stii ca dumnezeu este razbunator (citind din biblie) si uraste ateii nu? Tu stii cati crestini au ars filozofi acum multi ani pentru ca nu au fost de acord cu ei? Iti mai pot da exemple daca vrei, dar totusi se pare ca doar 2 sau 3 oameni sunt crestini adevarati si tu te aflii printre ei.
"aceste lucrari pun in lumina cateva elemente paremiologice care contribuiesc la ducerea unei vieti civilizate intr-o societate"
Hai lasa-ma, acum mai nou indoctrinarea, prostia si minciunile ajuta societatea.
Ti-as fi comentat toate propozitiile dar nu gandesti logic, nu cred ca ai mai mult de 12 ani.
1. ce dovada ai ca eu nu am mai mult de 12 ani?
-Stii clar ce am vrut sa zic, ca gandesti prost ca un copil de 12 ani.
2. atunci de ce s-a inventat aceasta idee de Mos Craciun?
-Vai de capul tau, tu nu stii sa iti raspunzi singur la asta?
3. cine a zis ca eu sunt profet?
-Tu ai citit macar ce am scris eu? Tu te autointitulezi profet automat devreme ce tu ai ultimul cuvant in ce poate si nu poate sa faca un crestin.
4. Dumnezeu nu vrea ca sa fim ca niste roboti
tocmai asat defineste un om: capacitatea lui de a-si forma propriile principii
-Deci tu ai probleme mari cu logica, dumnezeu nu vrea sa fim roboti dar ne trimite in iad daca nu i-l ascultam. A scris cele 10 porunci si multe alte chestii in biblie asa de forma doar ca sa faci tu tot cum vrei pana la urma.
5. stiu ca in Biblie exista multe contradictii, de aceea spun acest lucru, insa trebuie sa privim si lucrurile bune din ea
-Ce amuzant, nici macar nu iti dai seama unde gresesti. Cum adica stii ca sunt multe contradictii si esti de acord cu asta, nu era cumva dumnezeul tau perfect? De ce face greseli atunci? Vai da cat de ignorant poti sa fii.
Si in plus lucrurile acelea bune nu le invatam din biblie, moralitatea nu provine dintr-o carte veche de 2000 ani.
Eu nu ajut un om pentru ca mi-e frica de dumnezeu, sau pentru ca ma rasplateste dumnezeu. Eu i-l ajut pentru ca stiu ca si eu as vrea sa fiu ajutat, asa cum nu ti-ar placea sa iti taie cineva capul nu i-l taie nici tu lui.
Noi oamenii trebuie sa supravietuim si sa devenim mai buni, mai pe scurt sa evoluam, asa ca mai lasa-ma cu povestile tale.
6. intr-adevar, Cruciadele si Inchizitie sunt o pata de rusine pentru Biserica, multi oameni de stiinta fiind ucisi, dar, de curiozitate, au auzit de catarii albigenzi?
-Da multi oameni de stiinta au fost ucisi, si tu crezi ca nu e nimic in neregula cu asta. Esti defect rau la cap. Si da am citit si despre catari.
7. am spus cateva: citeste cartea Proberbelor sau Cartea lui Ben Sirah
-Ai spus cateva ce? Si ce faci, imi dai cumva o carte de proverbe ca evidenta?
Copile esti dus cu pluta, nu am ce vorbi cu tine.
A coborat God din cer si v-a dat o cutie cu Amigo si carne de caprioara?
Apa nu imi place, eu beau bere, vin, tuica fiarta, vodka, whisky etc
DeProfundis99 întreabă: