De ce mi-a fost șters raspunsul? ce nu era adevarat? daca si cei care nu cred vor intra in RAI atunci ce importanta mai are credinta? crestini care nu stiu tatal nostru mi au raportat raspunsul
Nu stiu, eu nu pot sterge raspunsuri
Nu tu, crestini au raportat raspunsul, nici macar tatal nostru nu stiu dar sunt mari crestini
Nu-i intereseaza daca e adevarat sau nu atat timp cat li se promite marea cu sarea dupa moarte.
Crezi că, dacă altul le-ar promite mai mut, l-ar trăda?
Nu stiu. Cred ca asta am facut eu intr-un fel si de aceea am raspuns asa. La un moment dat credeam foarte tare in Isus dupa ce am citit prima data evangheliile dar viata mi s-a inrautatit intr-un fel si am avut un episod aiurea. Acum pur si simplu nu mai pot sa cred ca Isus e Dumnezeu din cauza ca nu prea gasesc legatura dintre vechiul si noul testament.
Pe Iisus nu-l poate descrie o carte, fie ea sfanta.
"Crezi că, dacă altul le-ar promite mai mut, l-ar trăda?"
Toti zeii disparuti au fost "tradati" la un moment dat.
Din cel putin 2 motive:
1. Alti zei au oferit mai mult
2. Organizatiile care au promovat alti zei au devenit atat de puternice si influente incat sa mai crezi in zeul tau devenea periculos pentru viata ta. Crestinismul este modelul perfect pentru asta. Pe unde au ajuns si au putut i-au fortat pe bastinasi sa renunte la religia lor in favoarea crestinismului, sau vor muri.
Cativa nu tradeaza si devin martiri. Nu castiga nimic de la spiridusul lor, poate doar respectul unora pentru verticalitate. Din pacate majoritatea sunt nebuni.
Nu ştiu de ce, dar automat m-am gândit la Becali, Gigi Becali.Cum stă el pictat alături de sfinți în mânăstirea de la Maglavit. După ani şi ani, picturile se vor şterge şi, când va trebui să o restaureze, îi vor pune şi nimbul.
Când ai vrea să sărbătorim ziua Sfântului Becali?
Adica? Cum e sa judeci duhovniceste?
Adica sa crezi ceea ce ti se spune ca e bine sa crezi.
Ca daca te ai nascut din parinti ortodoxi esti ortodox, daca te ai nascut din musulmani esti musulman samd...
Nu, tu ai credinta care crezi tu că e bună.
Dumnezeu este ca zaharul. Mama face dimineata ceai. Ea pune zahar, cu toate ca nu il vad, daca nu l-ar pune eu as-i sti..Tot asa este si cu Dumnezeu. Eu stiu ca e acolo, cu toate ca nu il vad.
Mda, fix la fel, doar ca zaharul exista, e real.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: