Eu am un singur cont de foarte mult timp, n-am nevoie sa ma ascund sub diferite forme, pot spune ceea ce vreau si de pe un singur cont.
Atunci nu te supara, ce sa inteleg eu de-aici?
chelstone a răspuns (pentru SentimentalConsil):
Dar ce inseamna pentru tine a scrie citet?! Din moment ce am scris corect din punct de vedere gramatical cu o singura exceptie la ultimul cuvant al frazei pentru ca m-am grabit, dar nu-i bai, se mai intampla, vezi ''intr-o bun zi'' din intrebarea ta.
''ca sa te linisteti te anunt ca exista Dumnezeu dar numai pentru persoanele care il au in suflet''
Dar tu stii cati bolnavi psihici au prieteni imaginari?! O entitate daca exista, exista pentru toti. Si poate iti faci timp sa ne demonstrezi ca exista dumnezeu, ca altfel, vorbe goale am auzit multe...
ai vazut cumva ti-am dat replay?
dar suntem oameni si gresim, cred ca ai inteles gresit
Ii dai funda pentru ca spune ce vrei tu sa auzi.Te minti singur.
Si ateii sunt oameni bai cre(s)tine, si din cate vad sunt mult mai dezghetati ca tine.
+ Un studiu arata ca oamenii mai inteligenti tind sa nu creada in Dumnezeu.Cauta pe net inainte sa injuri ca pa maidan.
Poi si daca tu esti inteligent de da pe dinafara inteligenta.De unde ai primit acea inteligenta(intelepciune)?
Eu sunt credincios dar habar nu am ce e aia sfanta treime imi explici te rog? findca nici nu ma prea duc la biserica
Dumnezeu nu exista, societatea ne impune sa credem in el pentru a detine controlul asupra noastra.
Pai Dumnezeu i-a facut pe toti ingerii buni insa acestia s-au mandrit si au vrut sa fie mai presus decat Dumnezeu si de aceia au cazut pe pamant transformanduse in ingeri rai.
GeorgeCrow întreabă:
MadaTeIntreaba întreabă: