Aia sunt doar pentru copii, nu vin la oameni mari Asa ca pot sa tot cred de acum!
Pai nu am auz nici un om matur care sa confirme ca la el au fost! Oare nimeni n.o fi avand credinta?
Te rog, tu chiar crezi ca eu cred in Mos Craciun, Zana Maseluta, etc?
L-am inlocuit pe Dumnezeu cu Mos Craciun.Nu sunt dovezi 100% concrete in favoarea existentei lui Dumnezeu, dar nici nu se poate spune ca nu exista.
La fel si cu Mos Craciun, el nu exista, dar totusi sunt milioane de copii care cred in el.
Nu stiu, daca m-ai inteles.
O fi blonda! In cazul asta, varsta chiar ca nu mai are importanta.
Nu poti fi original, toata luma foloseste expresia:"O fi blonda!"
Moș crăciun a fost inventat pentru a-i bucura pe copii(ce nu face plictiseala), Dumnezeu pentru că aveau nevoie de cineva pe care să-l venereze, să explice toate fenomenele și lucrurile existente(lipsa științei), așa s-au scurs anii, și acum vă bateți capul cu zâne, boșorogi cu cadouri, și zei atotputernici.
Mi-am dat seama de aluzie, De ce poti fi sigur?
Asa ca daca ai vrea dovezi care sa poata fi demonstrate, si nu teorii cel mai onest ar fi sa fii agnostica!
Atata timp cat nu ai date nu crezi in nimic!
Tu chiar crezi ca eu nu stiu toate astea? Nu vezi ca sunt zeflemista?
In cazul blondelor, e imposibil sa fii original. Ah! si se scrie "lumEa", nu "luma". Vezi functia de editare a postarii...ca sa nu dai dude blonde!
In primul rand nu am scris, am tastat.E o diferenta.
In ceea ce priveste originalitatea, puteai sa gasesti 100 de cuvine ca sa inlocuiesti un singur cuvant"blonda".
Nu scrie in dictionar ca blonda=proasta.
Blond=culoare deschisa
Einstein: "Doua lucruri sunt infinite: Universul si stupiditatea umana; nu sunt prea sigur in privinta Universului".
Extraordinar,ai copiat pana si citatul lui Einstein.Tu,probabil, in mintea ta inteligenta, te-ai gandit ca eu o sa ma supar.
Daca chiar vrei sa ma jignesti, macar, fa-o prin proprile tale cuvinte.Ma faci sa cred ca nu ai caracter.
Pentru cei mari nu exista!
Pentru cei mici da... si totusi ei ar trebui sa creada in continuare pana la varsta de 9-10. atunci isi vor da ei seama..ca de fapt nu exista!
MariaaaaG: Eu nu vad nici o dovada care reiese din videoclipul acela!
E doar o poveste de adormit copii! Daca tu crezi nu e nimic...
Incep sa cred ca, de fapt, esti doar un alt troll pe-aici. Cat de prost sa fii incat sa nu stii ca ORICE citat se copiaza si se indica sursa, ca sa nu fii acuzat de plagiat?
Da,asa e scuza-ma.Am gresit.
Dar, tu, cat de prost poti fii incat sa nu stii ca, cuvantul blond=persoana care are ten si par deschis.
Ce ai spus tu e lipsit de sens:"In cazul blondelor(fetele care au ten si par deschis)...ca sa nu dai dude blonde(fete care au ten si par deschis)".
Stii ceva? Recunosc ca te-am jignit, recunosc ca am gresit cu citatul.
Pentu mine esti neinteresant, iar discutia noastra e una fara sens.
Oricum, un om la 51 de ani nu se comporta asa.Totusi,iti multumsec, cand voi avea eu varsta ta, nu ma voi comporta ca tine.Dai un exemplu prost societatii.
Asta e ipocrizie curata cea ce fac crestini adica daca le prezinti dovezi indentice cu a lor nu mai sunt adevarate cata ipocrizie
Buna!
E m, ai frumos sa crezi in spiritul sarbatorii respective ...pentru a fi fericit si pentru a arata dragostea cuvenita sarbatorii!
Dar in realitate nu putem sa credem desii aduce cadouri dar acel cinrva este simplu=sunt parintii sau familia, prietenii care dau cadiuri in semn de iubire!
Mai ales a crede in acel cineva ..mereu cand eram mici ne-am gandit la cadourile primite si mai ales ca am crezut sufletul nostru s-a deschis, stiam ca cineva ne face bucurii (mosul, iepurele, zana maseluta si etc)
Dar de cand nu am mai crezut parca ne-am supara atat de tare si de mult din acest fapt si dupa cativa ani radem de cea ce am crezut cand eram mici
Dar bucuria sufleteasca conteaza... poti crede desii nu are dovezi, dar numai ca sa poti sa te bucuri
anonim_4396 întreabă: