O muzica care vorbeste despre violenta, sange, sex, nu poate fi de la Dumnezeu.
Pacatul este pervertirea binecuvantarilor lui Dumnezeu -fie in muzica, fie in mancare sau bautura, fie in imbracaminte, in viata sexuala, in intreg stilul de viata. Pacatul este pervertirea placerilor si a gusturilor sanatoase pe care le-a lasat Dumnezeu. Si pacatul este de la cel rau.
Referindu-ne strict la muzica, daca aceasta nu este spre slava lui Dumnezeu, atunci ea este pacat. Ingerii sfinti nu pot sta langa acela care asculta o muzica pe care ei nu o pot canta.
Muzica este buna; ea este darul lui Dumnezeu pentru noi. Dar daca ea nu ne apropie de Dumnezeu, atunci este de la cel rau.
Din pricina pacatului perceptiile noastre spirituale au slabit. Nu am cuvinte sa spun cata putere are muzica -cat de mult ne influenteaza ea.Este spre binele nostru acela de a-I auce lauda lui Dumnezeu prin cantari. Daca avem motive sau nu, ramane la aprecierea fiecaruia. Dar daca omul nu-l lauda pe Dumnezeu il lauda pe cel rau; cale de mijloc nu exista.
Cred ca vorbesti de cei intoxicati de atata crez in religiile lor.Nu are nici o treaba una cu alta.Muzica este plina de diversitate si cred ca fiecare asculta ce vrea.Sunt o sumedenie de melodii rock, in care este reprezentata dragostea.
Unii sustin ca instiga la violenta etc etc. Am avut de curand pe site o discutie cu cineva si mi-a spus de mesaj, de hippi. Dadea exemplu fanii trupelor rock de pe vremuri. Si il inteleg. Adica la concerte o sa vezi numai drogati aproape. Cum a fost la Woodstock, unul dintre cele mai mari festivale rock din istorie. Am incercat sa excplic ca sunt si melodii cu un mesaj care nu e pro droguri, alcool, violenta etc etc. Nu trebuie sa ne uitam nici la acei drogati ca asculta rock. Daca tie iti place ar trebui sa asculti. Mie mi se pare ca muzica rock, si formatiile aparute prin 60-70-80 au revolutionat complet muzica. Daca ai cultura muzicala iti dai seama de valoarea ei.
Https://www.youtube.com/watch?v=89hG4f74YMc Cei asta spunem? Cu asta faceam eu ritualuri femeie
Spunem mie cum ti se pare Satanica aceasta muzica https://www.youtube.com/watch?v=VjWakBmGWm4
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: