| DarkRoses a întrebat:

Dece oamenii se mint singuri cand spun ca sunt credinciosi,dar pe alte parti se manifesta ca niste animale?laughing Dece este prostia, mai mare decat acea "credinta in D.zeu" care ziceti voi c.o aveti?

5 răspunsuri:
| 4b a răspuns:

Tu esti mai bun/a nu?

| richarddawkins a răspuns:

Ai perfecta dreptate, dar cand spui sunt ateu toti isi spun ce necredinsos esti, nu ti frica de dumnezeu, dar lor nu le e frica crestinii = cei mari ipocriti din univers

| richarddawkins a răspuns:

Soaramea m-a facut pagan, fratemiu asa zis frate ma amenitat ca am sa ard in iad, daca ma gandesc mai bine ce fel de persoane sunt si se dau crestine

| Leutzbv a răspuns (pentru richarddawkins):

Prietene, te rog sa nu te superi, dar nu reusesc sa citesc cele cateva randuri pe care le scrii si in care vorbesti de rau crestinii. Nu ai vrea sa te concentrezi mai intai la gramatica si dupa aceea la jigniri? Mersi anticipat!

| adriana49 a răspuns:

Sincera sa fiu cam asa e intr-adevar rautatea si prostia se dovedeste a fi mai multa decat credinta. Uite iti dau un exemplu am cateva vecine care se cred mari credincioase dar cand merg la biserica atunci sa vezi cum barfesc pe toata lumea si cu toate ca avem microfon pus in bierica ca sa se auda slujba si afara crede-ma ca intrec microfonul.Cu toate ca pretoatul se mai supara si le mai atrage atentia.