| Skovgsravn a întrebat:

Deci am o intrebare pe care presupun ca multi va veti certa (indiferent de religie). De ce ateii sunt mai toleranti ca si crestinii?

Răspuns Câştigător
| SpeciaLKey a răspuns:

Decât * creștinii, ''ca'' este termen de comparație,dacă vrei să scoți în evidență gradul comparativ de superioritate de toleranță al ateilor folosește ''decât'', De ce ateii sunt mai toleranți decât creștinii? Ei bine nu au așa multe principii și reguli în comparație cu creștinii care țin post,merg la biserică,se spovodesc,împărtășesc,etc
Ateii sunt mai liberi, datorită acestei libertăți ei sunt mai toleranți decât creștinii,deoarece,creștinii au anumite ''reguli'' iar dacă văd pe cineva încălcând aceste ''reguli'', se apucă de făcut predică, ținut morală, bătut la cap, sau cum vrei tu să-i mai zici.
Ateii sunt mai toleranți pentru că nu au principii și reguli, iar creștinii sunt mai ''cicălitori'' deoarece au principii și reguli
P.S. Scuze dacă te-a deranjat corectura mea, dar e un bine pentru tine pe care l-am făcut

| Skovgsravn explică (pentru SpeciaLKey):

Da, acum mi-am dat si eu seama ca am facut o comparatie nepotrivita.
Multumesc pentru corectura *-*

10 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Nu este asa.

| OnuOnulică a răspuns:

Era să zic eu ce sunt ate...pff ok.

| sublime89 a răspuns:

Pentru ca sunt mai deschisi la minte si mai educati. Majoritatea crestinilor sunt mult prea prinsi in niste povesti inventate de catre niste primitivi din epoca bronzului, care erau orice, doar toleranti nu.

| Liviu a răspuns:

Pentru ca stim ca nu avem un motiv sa facem lucruri bune/rele le facem ca vrem, NU ne e frica de bau bau happy asta e parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt mai liberi. Nu sunt conditionati de catre religie asa ca nici ei nu conditioneaza la randul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se pare.

| Skovgsravn explică (pentru anonim_4396):

Nu,nu mi se pare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skovgsravn):

Cati atei si cati crestini cunosti ca sa faci o aemenea afirmatie?
Ateii pe care ii cunosti tu poate ca sunt mai toleranti.
Cei pe care ii cunosc eu in niciun caz.

| GabiCIG a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin toleranti, dar eu nu sunt de parerea asta laughing)