Brb, merg sa-mi fac bagajele
La cat de malefic sunt satan imi va fi subordonat
Brb, merg sa-mi fac bagajele
La cat de malefic sunt satan imi va fi subordonat
1 3 si 4... 2-ul nici cum deoarece acea persoana si-a pierdut legatura cu dumnezeu si daca crede in el...In restul variantelor Poate nu au auzit de Dumnezeu sau poate nu cred in el, dar sunt buni la suflet, iubesc si ajuta oameni.aia sigur vor ajunge intr-un loc unde vor fii fericiti mereu
Sincer ai vrea tu
dar intoarcete la Dz
nu te lasa inselat
4 - Absolut! Crestin desavarsit fiind, precum Paisie Aghioritul, Ilie Cleopa, Arsenie Boca si multi alti Sfinti, raiul ii este promis.
3 - Da, desigur caci va fi judecat dupa legea constiintei si lega zidirii. Legea constiintei este "Ai omorat? Sti si tu ca nu era bine! etc". Iar legea Zidirii este "Oare te-ai gandit tu cine a creat cerul si pamantul si sa-i dai slava lui, care ti-a facut atat bine?" mai multe despre aceste legi poti gasi aici http://condeiulardelean.ro/......stos-lumea
2. Depinde la acesta, depinde de multe lucruri... Depinde de cum il gaseste clipa mortii! Daca moartea il gaseste in pacat, asa cum ai prezentat tu situatia, va ajunge in iad.
1. Si aici depinde, daca nu sti de Dumnezeu, atunci nu te poate intreba la judecata "De ce nu ai crezut?" Dumnezeu este Drept, in nici un caz absurd, altfel nu ar fi Dumnezeu! Dar ateul pacatuieste necrezand, desi cunoaste. Dar totusi, daca acesta necrezand face fapte bune cate sa isi plateasca pacatul acesta, dupa mintea mea proasta, va ajunge in Rai, caci Dumnezeu e Drept! Dar aici am o mica precizare. S-ar zice ca un om bun, intr-un fel sau altul, pana la Sfarsitul vietii il va aduce Dumnezeu pe calea lui, printr-o minune daca e nevoie!
Sper ca ti-am fost de folos.
Doamne ajuta, pace si iubire.
Http://followyourheart175.wordpress.com/......re-iubire/ Cititi o sa va placa.
Parerea mea este ca avem o singura viata, nimeni nu stie ce ne asteapta dupa moarte sau daca intr-adevar exista un Dumnezeu..eu cred ca exista si cred in El pur si simplu pentru ca m-a ajutat in multe momente grele din viata mea si m-am ridicat cand credeam ca o sa mor acoloinsa cine stie ce ne asteapta dincolo de moarte, ...Eu zic ca al 4-lea.2 in nici un caz...ala sigur ajunge in iad, am vazut multe persoaane din astea, mai ales batranele dupa aici, in tinerete nici nu stia ce e biserica ca noi..si acum ca mai au o joise duc sa ase roage ca sunt sfinte si nu au gresit cu nimic in viata ..pffff..Puiule ma bag si eu in seama Te sarut