| Purec a întrebat:

Deci am si eu o intrebare.care suna cam asa:

Deci avem mai multe persoane:

1 - Este un om normal, cu principii puternice, un om care munceste pentru el si pentru familia lui si nu ramane indiferent la suferinta nimanui. Totusi nu crede nimic din ce se spune in biblie si este un ateu convins.
2- Este un crestin adevarat, are frica de Dumnezeu, dar cu toate astea minte, manipuleaza si fura.Doreste cat mai multe pentru el si nu ii pasa de aproape nimeni altcineva. Totusi este in fiecare zi in biserica si se roaga pentru iertarea pacatelor
3- este un bastinas, pe o insula izolata. Vaneaza pentru familia lui, isi apara familia de toate pericolele, lupta in fiecare zi sa supravietuiasca. Nu a auzit niciodata de Dumnezeu sau crestinism
4- este un crestin desavarsit, aplica in viata de zi cu zi toate invataturile crestine. Ajuta oamenii aflati in dificultate si merge la biserica mereu.

intrebarea mea? Care dintre ei ajunge in rai si care ajnge in iad? Argumentati va rog

44 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Da cu siguranta dar si satan

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru anonim4565):

Brb, merg sa-mi fac bagajele laughing
La cat de malefic sunt satan imi va fi subordonat laughing

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru anonim4565):

Brb, merg sa-mi fac bagajele laughing
La cat de malefic sunt satan imi va fi subordonat laughing

| OOOLEOOO a răspuns:

1 3 si 4... 2-ul nici cum deoarece acea persoana si-a pierdut legatura cu dumnezeu si daca crede in el...In restul variantelor Poate nu au auzit de Dumnezeu sau poate nu cred in el, dar sunt buni la suflet, iubesc si ajuta oameni.aia sigur vor ajunge intr-un loc unde vor fii fericiti mereu big grin

Răspuns utilizator avertizat
| anonim4565 a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

Sincer ai vrea tu
dar intoarcete la Dz
nu te lasa inselat

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Deci vrei tu sa-mi spui mie, ca daca un om e bun, ii ajuta pe cei din jurul sau, se poarta bine cu toti, si nu e rau, dar doar nu crede in dumnezeu, ajunge in iad?

| EmaS a răspuns (pentru Vladuthz):

Draga Vladuthz, eu nu pot sa iti spun decat ceea ce scrie in Biblie. Orice as spune eu, cuvintele mele nu ar avea valoare daca nu ar fi cuvintele lui Dumnezeu.Este scris ca nu este nici un nume nici in cer nici pe pamant in care sa primesti mantuirea, decat in numele lui Isus.

| Shaoran a răspuns:

4 - Absolut! Crestin desavarsit fiind, precum Paisie Aghioritul, Ilie Cleopa, Arsenie Boca si multi alti Sfinti, raiul ii este promis.

3 - Da, desigur caci va fi judecat dupa legea constiintei si lega zidirii. Legea constiintei este "Ai omorat? Sti si tu ca nu era bine! etc". Iar legea Zidirii este "Oare te-ai gandit tu cine a creat cerul si pamantul si sa-i dai slava lui, care ti-a facut atat bine?" mai multe despre aceste legi poti gasi aici http://condeiulardelean.ro/......stos-lumea

2. Depinde la acesta, depinde de multe lucruri... Depinde de cum il gaseste clipa mortii! Daca moartea il gaseste in pacat, asa cum ai prezentat tu situatia, va ajunge in iad.

1. Si aici depinde, daca nu sti de Dumnezeu, atunci nu te poate intreba la judecata "De ce nu ai crezut?" Dumnezeu este Drept, in nici un caz absurd, altfel nu ar fi Dumnezeu! Dar ateul pacatuieste necrezand, desi cunoaste. Dar totusi, daca acesta necrezand face fapte bune cate sa isi plateasca pacatul acesta, dupa mintea mea proasta, va ajunge in Rai, caci Dumnezeu e Drept! Dar aici am o mica precizare. S-ar zice ca un om bun, intr-un fel sau altul, pana la Sfarsitul vietii il va aduce Dumnezeu pe calea lui, printr-o minune daca e nevoie!

Sper ca ti-am fost de folos.
Doamne ajuta, pace si iubire.

| Vladuthz a răspuns (pentru EmaS):

Adevarata iubire nu vine dintr-o carte, adevarata bunatate nu vine din frica a ceva, adevarata iubire si adevarata bunatate vin din om, din umanitate, daca tu te iei dupa o carte, care ti-a creat o falsa iluzie, chiar imi pare foarte rau pentru tine. Umanitatea este pe primul loc.

| EmaS a răspuns (pentru Vladuthz):

Sursa iubirii adevarate este Dumnezeu.

| OnlineZ a răspuns:

Parerea mea este ca avem o singura viata, nimeni nu stie ce ne asteapta dupa moarte sau daca intr-adevar exista un Dumnezeu..eu cred ca exista si cred in El pur si simplu pentru ca m-a ajutat in multe momente grele din viata mea si m-am ridicat cand credeam ca o sa mor acololaughinginsa cine stie ce ne asteapta dincolo de moarte, ...Eu zic ca al 4-lea.2 in nici un caz...rolling on the floorala sigur ajunge in iad, am vazut multe persoaane din astea, mai ales batranele dupa aici, in tinerete nici nu stia ce e biserica ca noi..si acum ca mai au o joilaughingse duc sa ase roage ca sunt sfinte si nu au gresit cu nimic in viata ..pffff..Puiule ma bag si eu in seama big grinTe sarutbig grin

| OnlineZ a răspuns (pentru Purec):

Sincer eu nu cred sa fie cineva sa nu stie de Dumnezeu... poate sa fie si el de sub pamantlaughing