| FucktheSystem a întrebat:

Deci am văzut acum puțin timp cum patriarhul sfințea apa dintr-o mașină de pompieri.
E normal să fie folosită o mașină de pompieri în așa fel? Adică dacă eu sunt la 112 și zic că e un incendiu primesc amendă pe motivul că se putea să fie nevoie de mașina aia în acel timp, patriarhul de ce nu primește amendă?

6 răspunsuri:
| DomineRex a răspuns:

Pentru ca patriarhul nu are nici o vina, pompierii sunt prosti ca au mers cu masina la patriarh si merita dati afara, cum naiba sa mergi sa iti sfintesti masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pace tie, care carcotesti vesnic.tu suna numai, sa vedem si noi amenda.si-ti raspundem dupa aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca nu s-a dus vreun capitan de transatlantic sa faca treaba asta laughing
Fratele meu mai mic lucreaza la ISU. Ar fi interesant de stiut de la ce unitate era masinawinking

| MMihai a răspuns:

Nu știu despre ce vorbești dar apa obișnuită, dintr-o mașină de pompieri este cu mult mai sfântă decât securistul Daniel / Dan Ilie Ciobotea,
http://ro.wikipedia.org/wiki/Patriarhul_Daniel
Ăsta, această „ rușine a ateilor ", dacă atinge fizic apa o spurcă, nu o sfințește.

| Catalinnna a răspuns:

Fii sigura ca, daca ar fi fost nevoie in acel moment si de aceea masina, in cazul unui incendiu, celelalte masini nefiind indeajuns, se amana intreaga ceremonie si pompierii s-ar fi dus sa-si faca datoria

Răspuns utilizator avertizat