| AlexMDFOR a întrebat:

Deci as vrea sa spun in felul urmator, eu merg cam de 2-3 ani la o biserica de penticostali desi nu prea vreau sunt tot obligat si chestii sa merg duminica de duminica (am 15 ani) ce ziceti ca e bine? Sa mai rabd inca putin adica 1-2 ani si gata? *(sa nu veniti cu chestii vorbeste cu parinti tai pentru ca nu merge, am incercat pe parcusul timpului asta sa nu merg, nu, sa nu merg duminica de duminica, dar asa 1-2 ori pot lipsi o data la o luna / doua si sa-mi fac temele sau poate sa dorm mai mult, nu vor si nu vor) la inceput a fost fain pana cand deja nu mai simteam nevoia si dadeam doar de copii plictisitori adica usi de biserici, ai mei nu mi-au pus interdictie sa ies in oras seara tarziu, sa nu ma lasa sa ma duc in locuri, sa n-am prieteni "Normali" si tot felul, ai mei sunt doar putin mai credinciosi, deci aveti vreo solutie? (va rog fara mistouri)

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Imi place ca nu poti da explicatii la ce scrii. Doar ignore-uri si replici fara sare si piper.

| CostinAlamariu a răspuns:

Spune-le ca te duci la ortodocși

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Pana acum raspunsurile tale lasau putina indoiala, cu privire la faptul ca ai fi propagandist.Acu sunt convins ca esti propagandist.Ti o spun fara sa te jignesc si cu toata bunatatea. Daca esti om destept constientizezi ca e doar o parere de a mea si a catorva de pe site si nu sari imediat cu acuze "ca vezi ce ai cu mine?". Salut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la biserica! in fiecare duminica să nu lipsești niciodată! este spre binele tău

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt e pierdere de timp. Ce folos ar putea avea daca asculta in fiecare duminica aceleasi povesti imbecile cu spiridusi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Dumneavoastră vă lipsește respectul cu desăvârșire învățați să nu jigniți chiar daca nu credeți

| Holiday a răspuns (pentru anonim_4396):

Am jignit povestile cu spiridusi?hee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru Holiday):

Ignor nu stau la discuții

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce greu trebuie sa fie sa traiesti intr-o lume cu ochelari de cal.
Sa fie doar asa cum ti se spune ca trebuie sa fie.

| andreisergiu123456789 a răspuns:

Nu exista o cale usoara catre ceva.
Apropo e posibil nici sa nu zici tot adevarul si ca expresia "ai mei sunt doar putin mai credinciosi" sa insemne sunt credinciosi in draci.

| AlexMDFOR explică (pentru andreisergiu123456789):

Dap, bine zis sunt credinciosi next level, si idk ce sa fac ar fi bine sa mai incerc sa rezist 1-2 ani sau aveti alt sfat?

| Pocait01 a răspuns:

Până ești adult trebuie să-ți asculți părinții. După ce devii adult trebuie să-ți respecți părinții ce te-au crescut dându-și silința să o facă cât pot ei de bine.
Dacă părinții te obligă să faci ceva rău atunci dă un telefon la poliție sau la protecția copilului. https://protectiacopilului.ro/
Dar nu cred că e așa de rău să stai la biserică 2-4 ore o dată pe săptămână spre fericirea(măcar) a părinților care au sacrificat multe din iubire să ajungi tu la 15 ani.

Sper ca la un moment dat să-ți dai seama cât de binecuvântat ești să te naști într-o familie care Îl proclamă pe Hristos și care te obligă să mergi la o astfel de biserică care-L predică pe Hristos pe timp de pace în țară.

| AlexMDFOR explică (pentru Pocait01):

Eu va inteleg si aveti dreptate, multumesc lui dumnezeu ca sunt sanatos, dar chestia e ca pe mine nu ma atrage biserica asta adica sa ma duc fizic si doar sa fiu cu prezenta si absent in rest pentru ca nu pentru mine e plictisitoare, oricat as incerca tot nu o pot duce la capat...

| SmartASS123 a răspuns:

Păi nu știu ce să zic, tu ce vrei să auzi de la mine? Că ar trebui să te duci la biserică sau să nu te mai duci deloc? Nu poți să iei tu decizia asta? Ești deja la vârsta la care ar trebui să începi să îți asumi responsabilitatea pentru propriile tale acțiuni și să decizi singur ce vrei să faci cu timpul tău liber. Dacă mergi la biserică doar pentru că ai fost obligat și nu simți nevoia să o faci, atunci poate ar trebui să încetezi să mai mergi și să îți găsești alte activități care îți plac mai mult. Dar în același timp, ar trebui să fii respectuos față de credința celorlalți și să încerci să înțelegi de ce sunt ei importanți pentru ai tăi. În final, trebuie să decizi tu ce este cel mai bine pentru tine și să îți asumi responsabilitatea pentru decizia ta.

| AlexMDFOR explică (pentru SmartASS123):

Aveti chiar mare dreptate, eu as vrea sa merg la biserica dar doar cand simt, nu sa fiu obligat doar ca sa pierd timpul pentru ca pentru mine e plictisitoare si am incercat si acelasi raspuns ca de obicei "nu"

| DEVdani a răspuns:

Alex, ai preţ inaintea Lui Dumnezeu, EL iubeşte fiinţa ta şi sufletul tau.

Întoarcete la Mine, şi Mă voi întoarce şi Eu la tine, zice Domnul.
Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la tine, zice Domnul,
gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să iţi dau un viitor şi o nădejde.

Cheama-Ma, şi-ţi voi raspunde şi îţi voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoşti, zice Domnul.

Apocalipsa 3:20
Iată, Eu stau la uşă şi bat.
Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el, cu Mine.

Deschide uşa de la inima ta, pentru Domnul Isus, ca EL sa intre acolo şi sa locuiasca.

Incepe sa citeşti Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, incepe cu Noul Testament.
Domnul Isus, iti va vorbi in mod personal, inimii tale, mintii tale.

EL te va lumina, te va ajuta sa intelegi adevarul şi drumul pe care trebuie sa mergi.

Implineşte ce scrie in Cuvantul Lui Dumnezeu:

Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire, pe tine si intreaga ta familie.

Cultul si religia nu mantuiesc (nu salveaza) sufletul omului.
Doar Fiul Lui Dumnezeu mantuieste, binecuvanteaza si vindeca.

Fiecare om, trebuie sa aiba o relatie personala cu Fiul Lui Dumnezeu si sa implineasca Cuvantul Lui Dumnezeu.

Ioan 14:6
Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.
Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.

Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
In cazul in care vrei sa ma intrebi ceva, imi trimiti mesaj privat.