Ateii cred ca lumea s-a creat din acea explozie big bang si din microbi s-a nascut civilizatia, dar nu vor sa inteleaga ca Dumnezeu exista si el e martor la tot ce exista. Fiecare cu religia lui crede ce vrea.
N-ai ce face,nu? Dar tu ai o explicație logică? Adică, mă refer la "cine l-a creat pe dumnezeul ăsta."?!
dacă tot te dai mare creștină, atunci expică-mi și mie cum a apărut Dumnezeu.Sau el e decând lumea pe planetă?
Nu sunt ateu, dar... ateii cred ca universul s-a creat din Big Bang. Viata (sufletu) s-a creat tot d'acolo. Toate emotiile si tot ce simti se poate explica prin stiinta. Mai nou, nu foarte clar, dar se poate explica si Dumnezeu, cum ca este o parte din creieru nostru care e indoctrinata, etc. etc.
Ma fetito ai vreo problema cu ateii de pui numai intrebari stupide legate de subiectu asta? Du-te la biserica si lasa-ne pe noi in pace sa traim cum vrem.
Ca să ştie toţi de unde ţi-a venit întrebarea:
http://i.imgur.com/y8emA.png
Acum aştepţi pe cineva să-ţi aducă un argument pro existenţei sufletului ca să mi-l zici mie?
Religia e o filosfie.Fiecare cauta un raspuns dar nimeni nu poate dovedi ca varianta lui e cea corecta. Daca tu, eu sau vreun alt crestin sau ateu ar avea raspunsul corect s-ar chema stiinta.
In filosofie nu exista raspuns gresit sau corect,deci sa spui cuiva ca opinia lui despre religie/divinitate este gresita, sau sa incerci sa i-o bagi pe gat pe a ta, e ca si cum ti-ai scrie mare in frunte "Cretin".
Atei nu pot intelege religia pentru ca sunt minti inguste care cred doar in stiinta.Dar tu ca religios(ca filosof) ar trebui sa tolerezi varianta fiecaruia (inclusiv a ateilor), altfel unii ar putea sa creada ca nu esti nimic mai mult decat un creier spalat.Si toata lumea stie ca un creier spalat e mult mai rau decat o minte ingusta...
Nu-s ateu,dar,daca tot faci pe desteapta:
de unde stii sigur ca exista sufletul?
de ce nu ar fi posibil ca omul sa fie doar materie,care putrezeste,se descompune,si nu mai e nici un suflet care sa „se ridice la cer, sa pluteasca" blablabla?
oare ai o explicatie stiintifica pentru asta? hmmmmm, nu cred!
Iar mi se confirma ceea ce cred eu dspre atei:nu au un raspuns si incep sa scoata vorbe care denota inteligenta voastra. Crezi ca esti funny? Iti zic eu imi faci scarba! Esti un om care nu poate purta o conversatie civilizata, intotdeauna dai numai raspunsuri anapoda
Pai acum traiesti da? te misti,razi,mananci,bei,alergi,glumesti,vorbesti prostii etc, dar ai vazut ca mortu nu mai face nimic din toate astea, a iesit sufletul din el si a ramas ca o leguma! Doar un corp si atat! Corp+suflet=viata
Explică-mi și mie ce e ăla "suflet". Chiar sunt curios cum arată? ce face el? unde-l pot vedea? Oare ai vreun răspuns pentru astea? Hmmmmm nu cred!
Denota inseamna exact opusul la ce ai vrut sa zici oricum, mersi pentru compliment
Ce suflet? despre ce vorbesti? incearca sa te mentii pe linia gandirii rationale, algoritmice, logice, nu patrunde toata lumea in aria sf asa departe ca tine.
Dar eu nu vreau sa bag pe gat nimanui nimic,se pare ca ateii incearca din rasputeri sa convinga crestinii ca Dumnezeu nu exista, eu am pus doar o intrebare pentru ca vad multimea de intrebari stupide postate de atei. Se pare ca in fiecare zi abereaza pe rubrica numita Religie,in loc sa-si vada linistiti de viata si sa faca ce vor ei,dar dupa cum observi ei ori ca pun o intrebare,ori ca dau un raspuns, se cearta si injura, nu pot sa vorbeasca civilizat.
A denota=a dovedi, si apropo, inteligenta este cu ghilimelele de rigoare
Te'ai uitat in dex si ti'ai dat si tu seama nu? si nu, nu era in ghilimele...
Nu exista nici un suflet.
Ai tu o explicatie STIINTIFICA ca ar exista asanumitul,, suflet''?
Oare si ma ta te-a facut la juma de norma? hmmm sigur ca da! Esti incapabil sa dai un raspuns decent si din lipsa acuta de creier scoti multe aberatii din acea gaura care se presupune a fi pe post de gura...esti un alt obosit care sta in spatele ecranului si se crede interesant si ca sa iti raspund la intrebare se pare ca esti un impotent(mental) -tu iti alegi daca cu sau fara paranteza, dupa mine amandoua!
As dori sa imi faci un favor oral, sa imi demonstrezi faptul ca sunt impotent. Pana atunci, maica-ta zice altceva.
Si totusi, pastreaza distanta. Nu am facut armata impreuna, nici macar nu am cazut sub masa morti de beti ca sa iti permit sa vorbesti asa, fie si virtual. Nu folosesc ecran, am un video-proiector, deoarece stau pe intr-un penthouse in New York, 3 diavolite se folosesc de organul meu de care ai zis ca e impotent.
roby223 întreabă: