Ma deci daca crezi si El de fapt nu exista nu ai pierdut nimic dar daca nu crezi si El de fapt exista ai pierdut totul
Daca cred si toatul e sf am pierdut timpu / banii petrecute prin biserici tu esti cam ipocrit stiai?
Primesti bani, muuuuulti, cred ca asta ti-ar place sa auzi, intr-o clipa ai deveni ¨crestin¨. Cei ce cred in Dumnezeu, cred nu pentru castiguri, ci pentru ca exista! Nu iti merge destul de bine ca ateu? Vrei sa vezi unde castigi mai mult?
Nu, nu vreau, multumesc Domnului ca am suficient.
"Nu-mi da nici saracie, nici bogatie, da-mi painea care-mi trebuie. Ca nu cumva, in belsug, sa ma lepad de Tine si sa zic" Cine este Domnul? " sau nu cumva, in saracie, sa fur si sa iau in desert numele Dumnezeului meu". Proverbe 30:7-9
Eu vreau bianca asta e nu toti vrea ce vor eu / eu vreau banii si atat
Nu / nu vrei banii dar nu miai da mie cea ce ai ba bianca suna a ipocrizie recunoaste? da-mi jumatate din ce ai daca chiar crezi
Asta scrie in biblie sa dai la cine vrei tu / sincer nu stiu ce biblie ati citit voi da nu-i noul testament
Tu vrei banii si atat? Putine asteptari ai... Si ce castigi cu banii? Viata lunga si fericita?
http://www.youtube.com/watch?v=UyYhDKcANRI
Acuma ce propui? Te apuci de cersit online?
Pentru ce vrei bani? Nu ai ce manca si imbraca, sau vrei sa iti implinesti poftele tale de ateist?
Daca ai fi citit Noul Testament ai intelege cine trebuie sa fie ajutati mai intai...
Esti amuzanta / pur si simplu am citit si eu un verset e pacat? sa stiu mi-am dat seama ca uni isi bat joc de versetul ala eu nu tiam cerut nimic asa scrie in biblie
Na lasa k eu is ipocrit da macar cred in dumnezueu nu k tine altfel spune u alta explicatie cum existam noi? si cum am fost creati?