Numai oameni raționali primesc dovezile despre Dumnezeu cei sentimentali precum ateii nu pot primi aceste dovezi.
Ai dreptate, dar pe mine ma deranjeaza ca se folosesc tehnici dure de manipulare, fata de oameni care se asteapta la o cautare spirituala cinstita. Multumesc lui Dumnezeu, am supravietuit unui cult oribil, Bisericile Evanghelice. Dar foarte putini scapa complet, desi cei ce parasesc cult-ul sunt mai multi decat membrii. Iar viata mea, deturnata prin minciuni si manipulare, nu mai mi-o da nimeni.
Dragă când pupam eu în fund secte de genu tu te jucai cu păpuși așa că prozelismul nu-ti merge.
Nu pot sa scriu ecuatii pe TPU, asa ca am facut o poza, destul de "caligrafica".
https://imgur.com/S8ePRne
In imagine aveti doua definitii din logica modala, definitii care conduc la patru axiome ce privesc existenta unui Dumnezeu din punct de vedere logic.
Modus ponens...il tine pe cineva capul sa discutam asta, sau logicienii care au raspuns pana acum nu stiu nici macar despre ce e vorba?
Nu e logica afirmatia. Adevarul este ca nimeni de pe tera nu poate sti ca exista sau nu Dumnezeu deoarece El a vrut ca noi sa credem, nu sa fim siguri, sa avem credinta nu certitudini