| OctavianDanielMaria a întrebat:

Deci.De ce ploua pe Terra? Ce zice biblia despre asta?

30 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Citeste si vei gasi raspunsul.

| RAY a răspuns:

Biblia nu este un manual de stiinta

| DeyCj a răspuns:

Biblia nu spune nimic concret despre fenomenele meteo
Pe scurt, pe Terra plouă pentru ca ăsta e circuitul apei în natură.

| Steregoi a răspuns:

Ca sa creasca plantele. Inainte de potopul din 2370 ien nu ploua si era un abur care umezea toata suprafata.

Răspuns utilizator avertizat
| Steregoi a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dumnezeu a prevazut o posibilitate de 50% ca Adam avea sa pacatuiasca si nu s-a intins sa populeze si alte planete pentru ca suferinta ar fi fost mai multa. L-a avertizat si i-a dat totul sub nas lui Adam in speranta ca va asculta. Dupa aceea a venit unul numit Satan si l-a provocat prin Iov ca el ii daduse lui Iov multe lucruri bune ca sa castige admiratie. Acum de aceea nu mai intretine decat la limita extrema viata pe Pamant ca sa vada daca oamenii il respecta doar pentru daruri primite sau doar daca primesc ceva in schimb. E ca si cum femeia te iubeste doar daca ii dai bani si nu pentru calitatile pe care le ai precum: bunatatea, dreptatea, atasamentul, sentimente pentru ea.

"Fara atmosfera nu exista ploaie." Fara sistemul solar Pamantul nu ar exista. Fara legi fizice nu functioneaza nimic. Fara un creator nu merge jucaria de Pamant.

De ce sa nu sar? Daca e loc de "rau" de ce sa nu sar? Deci am zis bine. Asa vrea Dumnezeu. Simplu si cuprinzator. Stiinta zice asa: efectulN e cauzat de efectulN-1 cauzat de efectulN-1234345 cauzat de? Credinta zice asa: efectulN e cauzat de efectul N-1... cauzat de efectulN-356466456656755 cauzat de Dumnezeu.

Eu nu stiu daca o bila va avea o anumita traiectorie dar daca o ia razna o pot ghida putin ca sa-i rectific traiectoria desi as putea sa stiu dinainte traiectoria dar prefer sa nu ma gandesc prea mult. Asa gandeste si Dumnezeu.

Nu spune "numai" pentru animale si plante. happy

Stii tu?

Faci ora de astronomie cu mine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu gasesti raspunsul asta in biblie. De fapt nu poti lua in serios ce scrie in biblie, daca ai peate 10 ani ar trebui deja sa stii ce trebuie sa citesti, nicidecum biblia pentru intrebari se genul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ne-am lua dupa biblie am fii mai prosti cam cu 2000 de ani

| Alfred0703 a răspuns:

Serios? De ce ploua? Pentru ca asa o zis Ombladon.

| blackmd a răspuns:

Citeste Iov 36 : 27 pînă la 33, acolo este scris cum se formează ploaia și de ce plouă.

| blackmd a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Tu ai cerut un raspuns biblic, este vreo problema?

Întrebări similare