anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, Dumnezeu ne-a creat si ne-a dat liber arbitru. L-am avut inainte de nastere, il avem in timpul vietii si il vom avea dupa ce vom muri. Credeti ca noi am ales sa fim ceea ce suntem in viata asta?

10 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Da,cu siguranta.
Ni se ofera si sansa unei evolutii spirituale mai rapide sau mai lente.Noi alegem scenariul filmului pe care il vom interpreta pe Terra. Putem sa interactionam dar nu sa schimbam prea mult adica din drama in comedie sau invers.

| OOOLEOOO a răspuns:

Tot cea ce se intampla in jurul tau este oglinda a cea ce esti tu, oglinda gandurilor tale.
Daca vrei sa dai vina pe cineva pentru situatia ta actuala uitate in oglinda.
Asta ne invata psihologia dezvoltari personale.

| danay72 a răspuns:

Am fost creati cu liberul arbitru si ceea ce suntem este alegerea noastra personala. Avem posibilitatea sa-i fim placuti sau nu lui Dumnezeu, depinde doar de noi.Deuteronom30:19,20

| Lizzu a răspuns:

Eu nu cred nimic, doar spun ca am citit ca da, noi ne-am fi ales viata aceasta,persoanele cu care sa ne intersectam, cand si cum, situatiile si evenimentele din viata cqare sa contina ceva din care sa invatam, sa tragem o morala la fiecare.
E ca si cum am fi desenat un plan, o schita a vietii pe care o vom incepe, impreuna cu ghizii spirituali, iar noi am fost de acord. Bineinteles ca am uitat totul.

Normal ca nimeni nu stie asta sigur.

| reihiuke a răspuns:

Noi nu putem alege nici macar acum ce sa fim in viata asta. Suntem in functie de cum suntem influentati sa fim.

| a3e6u9 a răspuns:

Suntem ceea ce suntem datorită eredității și mediului.

| Firdinica a răspuns:

aaaaaa nu ma baga iarasi in depresie ca abia ce am scapat de ea!

| nelu88 a răspuns:

Categoric ca da, faptele noastre au facut ca sa fim ce suntemhappy

| Marius_Grigore_1989 a răspuns:

Liberul arbitru poate fii influentat.
Cum? Simplu, vezi un film totu-i frumos inceputul un happy end o poveste reusita ramai cu senzatia aceeia de marinimie falsa liberul tau arbitru a fost influentat, dar nu e grav binenteles, apoi vezi altu si altu si altu care te faci sa-ti doresti ceva apoi altceva si devii o persoana tulbure.De ce te influeteaza? Pentru ca tu crezi ca e ceva inofensiv si crezi ca nu se intampla nimic dar schimba ceva la constiinta ta ca ochiul e poarta sufletului.

| NickRudolf a răspuns:

Da, datorita razboaielor, bombelor chimice si altor dezastre naturale tot cauzate de noi o sa ne ducem in picaj spre prapastie. Omul este soritit autodistrugerii si sau putut intampla toate aastea datorita acestui,, liberul albitru,, deoarece am facut mereu ce am vrut si ce am considerat ca e cel mai bine.

Întrebări similare