| SunnyDaysblooKitten a întrebat:

Deci...eu nu inteleg. Daca asculti rock esti satanist? Adica de ce toti spun ca e muzica diavolului si ca daca il asculti vei fi furios tot timpul,devii agresiv,incepi sa te ranesti singur,ca pana la urma el te ia si practic incepe sa iti controloze trupul si mintea? Si eu ascult rock cum ar fi Asking Alexandria,Black Veil Brides,The Devil Wears Prada,Suicide Silence, Bring Me The Horizon etc., nu cred in satana.Si recunosc..ma tai cu lama (no comment straight face ). Dar totusi nu ascult trupe ca : Black Sabbath,Venom,Electric Lucifer,Kiss,Possessed etc. Am citit un articol care facea referire la faptul ca satanistii adevarati neaga ca trupele care au semne satanice pe albume sunt asa, ca muzica satanista e in regula..si alte chestii. thinking Deci ce imi puteti spune despre asta?

Răspuns Câştigător
| DyNo a răspuns:

Bine faci ca nu crezi in satana, oricum asculta in continuare muzica rock ca nu o sa patesti nimic. Nu te mai lua dupa toti limitatilor fricosi... Nu am inteles niciodata de ce un om se taie cu lama? Ce rezolvi frate? Oricum sunt 100% sigur cei care se taie cu lama se iau dupa alti fraieri care se iau dupa media. Si inca ceva: de ce te tai cu lama? Ce te face sa faci asta?

17 răspunsuri:
| SunnyDaysblooKitten explică:

[sorry de greseli. de vina e programul care corecteaza cuvintele. Si ironic le corecteaza gresit laughing thinking ]

Aa.da. Dau Fundawinking happy

Si mai am o intrebare big grin. In melodiile trupelor care imi plac sunt ascunse mesaje sataniste daca melodiile sunt cantate invers?

| Paulla a răspuns:

Eşti satanist doar în ochii habotnicilor limitaţi, care nu pot înţelege nimic din ce nu face parte din dogmele lor religioase.
Ce pot să-ţi spun e că muzica nu are treabă cu religia(sau n-ar trebui să aibă), are treabă cu inteligenţa şi cu personalitatea omului.
Nu există mesaje -de orice fel- când asculţi o melodie pe invers, sunt doar zvonuri stupide şi nefondate.

| Nolkyz a răspuns:

Împuşcă-te.

| Thunder a răspuns:

"Deci ce imi puteti spune despre asta?"

Muzica e in regula sa o asculti, dar partea cu "Si recunosc..ma tai cu lama" denota ca ai o problema grava.

| FucktheSystem a răspuns:

Ce pot spune despre asta? Că n-ai gusturi în materie de rock. Trupele care zici că nu le asculți sunt chiar bune iar ălea care le asculți dabia dacă se pot numi rock.
Oricum revenind la subiect satanismul n-are nicio legătură cu muzica rock, faza cu melodiile date invers este o abureală pentru proști. Te invit să derulezi tu o melodie pe invers și să vezi dacă este așa cum spun ăia, eu am încercat și e o invenție. Și sataniștii „adevărați" au dreptate, majoritatea trupelor care au mesaje/semne satanice o fac doar pentru publicitate/scandal/faimă, nu stă solistul la el acasă să se roage lui Satan și nici nu te influențează pe tine muzica.
Acum mai sunt și creștinii fanatici care zic că melodiile care pomenesc droguri/alcool/sex sunt sataniste. E o abureală, știu destui oameni care beau/se dorghează și fac sex și absurd nu trebuie să fie rockeri ca să facă asta.
Pe mine personal nu mă controlează nicio muzică, nu sunt furioasă sau agresivă (exceptând momentele când chiar trebuie), nu mă rănesc de fel, acum că sunt stângă și mă împierdic de toate chestiile și mă lovesc e altă problemă, dar asta clar n-are legătură cu muzica care o ascult. Deci stai calm/ă și ascultă ce îți place, oricum Dumnezeu nu există și muzica te influențează doar dacă te lași influențat.
Acum taci și ascultă:
http://www.youtube.com/watch?v=ZIaffp6fsas

| Tania a răspuns:

Hmm ce pot zice,muzica poate influenta, dar chestiile gen taiat cu lama sau mai stiu eu ce sunt fite ca am vazut cocalari taiati, arsi ca dracu. laughing
Acum nah eu uneori mai ascult si bleak metal, dar uneori arat ca o piti laughing...
Oricum numai cei care poarta ochelari de cal considera ca muzica rock este ceva satanist sau mai stiu eu cum, dar in momentul in care ajungi sa te comporti prosteste din cauza ca ii auzi/vezi pe aia ca se taie sau insitiga la violenta...deja o dam in alte tampenii laughing

| 1Mihai1 a răspuns:

Aşa se spune.

| Thunderstruck a răspuns:

Ce am dedus eu este : Esti manipulat de media, asculti rock de tot rahatul, niste ciori vopsite.Te tai cu lama deoarece esti manipulat de altii de varsta ta.Nu-ti place rock-ul cu adevarat bun.Incearca sa faci ce vrei tu, nu ce face altcineva, si lasa trupele alea tataaaa ca rade lumea.

| SakonSIUkon a răspuns:

Da ce ii pasa lui Dumnezeu ce muzica asculti trebuie sa asculti doar cuvantul Lui si sa iti para rau de greseli.

| RAY a răspuns:

Citeste o carte, fa ceva util cu viata ta poti incepe prin a deveni mai matur ca esti doar un copil care nu stie pe ce lume se afla fara suparare in cativa anii o sa vad pocait daca nu te trezesti la realitate, lasa muzica rock asculta si tu dance, sau asculta ce vrei nu-mi pasa

| ploiacide a răspuns:

Mass-media, melodiile etc. toate sunt pline de mesaje subliminale.
Si eu ascult rock, dar nu ma consider satanista laughing
Asta e doar o impresie, de exemplu, pe mine ascultatul rockului nu ma determina sa ma tai sau sa fac alte prostii. Dar ma rog, fiecare face cum considera.

| shadovv a răspuns:

Problema nu este gradul tau de a fi satanist ci gradul de prostie!

| Wøodenpints a răspuns:

Ce asculţi tu nu-i rock, e o labă comercială pentru copilaşi ce se cred duri. O vomă.
Prefer să ascult trupele ălea de zici tu că nu-ţi plac şi să nu-mi pese de cine mă crede satanist şi cine nu.

Nu te mai tăia cu lama, foloseşte şi tu o macetă ceva, măcar să ştii că mori sigur.

| SweetSacrifice a răspuns:

Tu chiar asculti trupele acelea? Cum ...Chiar?
Ador trupele acelea.
Si nu asculta pe cei care spun ca rock este decat muzica veche.M-am cam saturat de persoanele care cred ca stiu ele mai mult despre rock.
Avem aceleasi gusturi in materie de muzica, rar intalnite in zilele de astazi. laughing

| AlexBVB a răspuns:

Nu contează daca sunt sau nu satanisti, daca iti place muzica lor, ascult-o (apropo, daca vrei sa asculti niste rock, cautai si tu pe Sistem of a Down, Prodigy etc.)! De exemplu, Andy Biersak de la B